Rabattkoder till Doppresenten

Till butiken
Fri frakt hos Doppresenten
Fri frakt vid köp över 500 kr hos Doppresenten.com
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Doppresenten

Populära butiker i samma kategori som Doppresenten. Se alla butiker inom kategorin presenter.

Missa inga rabattkoder till Doppresenten, gå med i vårt nyhetsbrev!

Handla med rabatt på doppresenten.com

Doppresenten
Att välkomna en ny människa till världen med en ceremoni är alltid roligt och speciellt, vare sig det är dop eller namngivningsfest. Då vill man gärna uppvakta med en gåva, och på nätbutiken Doppresenten hittar du ett stort urval av vackra och personliga presenter. Passa också på att använda en Doppresenten rabattkod, så får du ett mycket förmånligt pris. Vid dopet välkomnas barnet in i kyrkan och den kristna gemenskapen när prästen gjuter vatten över barnets huvud. En namngivningsceremoni har däremot inte har några religiösa inslag, det är en fest för att välkomna barnet som kan utformas som man vill. Doppresentens gåvor passar utmärkt för båda dessa glada högtidligheter med det nya barnet i centrum.
Doppresenten Screenshot Screenshot från doppresenten.com

Info om Doppresenten rabatter

På Doppresenten.com hittar du alla slags dopgåvor. Titta igenom sortimentet och utnyttja en Doppresenten rabattkod till den gåva som passar bäst till ditt dopbarn. Här finns klassiska presenter som sparbössor i många olika utföranden, dopmuggar, silverskedar, bestickuppsättningar och även set med tallrikar och muggar. Bordsflaggor som prydnad är ett annat fint dopminne, liksom gedigna ljusstakar i tenn som passar till kyrkans dopljus. Fotoramar, album och släktträdstavlor är populära gåvor som blir personliga med egna foton. Uppskattade är också de små gulliga tand- och hårlocksdosorna och de fina minneslådorna med fack för förvaring av kära minnessaker. I smyckesavdelningen kan du välja mellan många söta berlocker i äkta silver, bland annat änglar och hjärtan, vilka kan fästas i ett halsband eller armband. Till dessa kan man köpa vackra smyckeskrin för förvaring.

På många av produkterna finns det särskilda fält med möjlighet att få en gravyr inskriven, till exempel namnet, vilket gör gåvan extra personlig. Doppresenten har egen personal som gör detta, så presenten behöver inte lämnas in någon annanstans. Du väljer passande typsnitt vid beställningen. Det är enkelt att handla hos Doppresenten. Leta upp din rabattkod till Doppresenten, välj ut en passande gåva, beställ eventuell gravyr och lägg i varukorgen, så skickas den till dig så du kan glädja ett dopbarn.