Rabattkoder till Lenson

Till butiken
50 kr nykundsrabatt hos Lenson
Nya kunder hos Lenson får 50 kr rabatt på första köpet med denna kod
Obekräftat slutdatum
Lenson rabattkod
När du bokar din årliga synkontroll hos Lenson får du 200 kr på ditt nästa linsköp med denna rabattkod
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Lenson

Populära butiker i samma kategori som Lenson. Se alla butiker inom kategorin linser.

Missa inga rabattkoder till Lenson, gå med i vårt nyhetsbrev!

Lenson spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Planera ditt festivalbesök och kom undan billigare
Musik! Möten! Folkfest! Att åka på festival är verkligen en upplevelse som går utanpå mycket annat. För några dagar är du på besök i en alternativ värld med tusentals likar och nya musikupplevelser hela tiden. Just nu är det extra aktuellt då ett flertal festivaler nu har påbörjat eller helt och hållet släppt sina artister för 2017 års upplagor. Roskilde har släppt sina artister och Way Out West
Publicerad av Rabatterat.se den 17 april 2017

Handla med rabatt på lenson.com

Lenson
Behöver du nya linser? Då rekommenderar vi ett besök i Lensons onlinebutik. Lenson har sålt linser på nätet sedan 2004 och hjälpt tusentals kunder att hitta bra linser till låga priser. Med en Lenson rabattkod får du ett ännu bättre pris när du handlar linser på nätet. Att beställa linser på nätet är enkelt. Först behöver du ett recept från en legitimerad linsoptiker. Det kan du göra hos vilken optiker som helst, eller välja någon av Lensons partners inom konceptet Kolla ögonen. När du gjort din synundersökning kan du beställa linser från Lenson.
Lenson Screenshot Screenshot från lenson.com

Info om Lenson rabatter

Lenson AB grundades 2004 och har sitt säte i Stockholm. Företaget har 7 år i rad blivit utsedda till Årets E-handlare av Pricerunner.se. I Lensons webbutik hittar du inte bara allt till dina kontaktlinser, utan även glasögon och solglasögon till bra priser. Glasögon av märken som Calvin Klein, D&G, Prada och Ray Ban fyller butiken. Genom sitt samarbete med optiker i hela landet kan Lenson erbjuda dig synundersökning till bra priser och du bokar enkelt via hemsidan.

Letar du efter linser på nätet till bra priser - besök Lenson. Där hittar du enkelt kontaktlinser till låga priser med bra leveranstider. Lenson har allt du behöver till dina linser och erbjuder kända märken som Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison, Johnson & Johnson och Alcon.

Lenson började som linsbutik men har utökat sortimentet för att kunna erbjuda både glasögon och solglasögon. Butiken har ett stort urval av märken på bågar och bra guider som gör det enkelt för dig att välja rätt bågar för din ansiktsform och stil. Notera att du inte kan beställa glasögon om du bara gjort en undersökning för linser. Glasögon kräver en egen undersökning och det beror på att linserna sitter på hornhinnan och glasögonen en bit ifrån ögonen. Det gör att både styrkor och brytkraften ofta skiljer sig åt mellan linser och glasögon. Det är också viktigt att veta exakt hur långt ifrån varandra pupillerna sitter när man slipar glasögon, något som självklart inte behövs när man tillverkar linser.

Både linser och glasögon är ofta en stor kostnad och det kan vara värt att välja en butik med bra priser. Lenson är billiga på både linser och glasögon och har dessutom ofta kampanjer och rabatter där du kan spara ytterligare pengar. Vi har samlat alla Lenson rabattkoder för att göra det lätt för dig att hämta den rabattkod som passar just din beställning. Hämta din rabattkod till Lenson idag och använd när du shoppar på nätet så blir dina redan prisvärda linser ännu billigare!

Kontakta Lenson

AdressLenson AB
Box 30203
104 25 Stockholm
Telefon020-455 455
E-post[email protected]