Rabattkoder till LOVeLLY

Till butiken
Fri frakt hos LOVeLLY
Fri frakt på alla beställningar vid köp över 500 kr hos LOVeLLY
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande LOVeLLY

Populära butiker i samma kategori som LOVeLLY. Se alla butiker inom kategorin övrigt.

Missa inga rabattkoder till LOVeLLY, gå med i vårt nyhetsbrev!

Utgångna LOVeLLY rabattkoder

Rabattkoder till LOVeLLY som har passerat sista giltighetsdatum. I vissa fall kan utgångna koder fortfarande fungera.
10% rabatt på Klean Kanteen
Få 10% rabatt på alla flaskor från Klean Kanteen med denna LOVeLLY rabattkod
kleankanteen

Handla med rabatt på lovelly.se

LOVeLLYVåra konsumtionsvanor har stor betydelse för miljön, och genom att köpa giftfria och miljövänliga produkter kan vi minska den skadliga miljöpåverkan. Det här har Emma Bergqvist och Linda Östlund tagit fasta på och startat nätbutiken LOVeLLY, där de erbjuder ett stort utbud av varor som är så giftfria, ekologiska och hållbara som möjligt och som hjälper till att förbättra vardagsmiljön. Här finns bland annat leksaker, kökstillbehör, textilier, rengöringsmedel och hygienartiklar, och du kan köpa dem till extra bra priser genom att utnyttja din LOVeLLY rabattkod.
LOVeLLY Screenshot Screenshot från lovelly.se

Info om LOVeLLY rabatter

Genom åren har man fått stor kunskap om vilka varor som är miljömässigt bäst, och man säljer bara kvalitetsprodukter som är testade och godkända från noga utvalda varumärken, och sortimentet utvecklas ständigt. LOVeLLY satsar stort på barnen, eftersom det är extra viktigt för dem med en giftfri miljö. En viktig målgrupp för LOVeLLY är därför förskolor som strävar efter att ge barnen en sund omgivning. Hos LOVeLLY finns massor med roliga ekologiska leksaker och pysselgrejer, både i trä och naturgummi, som inte är farliga att stoppa i munnen. Några av kvalitetsleksaksmärkena är EverEarth, Plantoys, Bajo och Lanka Kade. Blöjor, tvättlappar, filtar, nappflaskor och nappar är annat som passar för de små. En specialitet är komposterbara pottor som kan grävas ner i marken när barnet inte behöver dem längre.

På LOVeLLY hittar du också många ekologiska, praktiska och fina saker till hem och hushåll. Gör ett klokt miljöval, använd en LOVeLLY rabattkod och handla det du behöver till hemmet i vardagen. Upptäck till exempel de rostfria flaskorna och termosarna från Klean Kanteen, de rostfria matlådorna från LunchBots, de vackra diskborstarna i trä från Iris Hantverk, den ekovänliga matfolien från Bee's Wrap och Abeego, rengöringsmedlen från Attitude, schampot från Bentley Organic, duschtvålen från Urtekram eller de sköna sängkläderna från Littleheart.

Leta upp din rabattkod till LOVeLLY och beställ enkelt dina varor på nätet, så har du dem inom några dagar. Det är en bra början på en mer miljövänlig livsstil!