Tradera Rabattkoder

Snittbetyg 41 röst
Tradera erbjudande
Rabatt hos Tradera
SJ tågbiljetter med utropspris på 1 kr!

Missa inga rabattkoder till Tradera, gå med i vårt nyhetsbrev!

Tradera Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
En lyxig garderob behöver inte kosta skjortan
Alla vill vi ha en unik garderob, en garderob som uttrycker vår personliga stil. I de allra flesta fall vet vi vilka plagg vi vill ha. Kanske drömmer man om vissa outfits och kombinationer som skulle vara perfekta vid vissa valda tillfällen. För många av oss realiseras dock inte de där drömmarna fullt ut. Anledningen till detta stavas ofta E K O N O M I. Att ha högkvalitativa kläder, fina märken och exklusiva kollektioner i sin garderob är verkligen inte en regel i de allra flesta hem utan snarare ett undantag. Som tur är finns det flera sätt att komma runt denna problematik utan att man för den sakens skull ska behöva tumma på märke, kollektion eller kvalitet.

Den enorma trenden att köpa kläder på second hand och leta efter vintagefynd har knappast dött ut. Tvärtom har den snarare spritt sig. Tidigare var det i princip bara i fysiska butiker som man kunde göra ovanstående fynd. Nu har tiden dock kommit för second hand och vintagekläder att göra entré på cyberspace!

Fler och fler butiker börjar sälja klassiska kläder i bra skick till fantastiska priser på nätet. Den mest klassiska aktören torde vara Beyond Retro, den brittiska kedjan som även fått stort fäste på den svenska marknaden. Deras webbshop uppdateras ständigt med spännande och unika plagg till rimliga priser. Även en butik som Herr Judit har fantastiska priser, men säljer i regel mer exklusiva plagg vilket triggar priset något. Ytterligare ett alternativ är såklart att ta en titt på vårt stora utbud av rabattkoder på kläder.

Det absolut bästa tipset är dock att börja fynda via Tradera. Tradera har funnits på nätet i många år nu, men det är först på sistone som det börjat dyka upp faktiska butiker på Tradera. Det rör sig alltså om företag som i princip uteslutande bedriver sin verksamhet med Tradera som plattform. Ett ypperligt exempel på detta är företaget Sellpy som har baserat hela sitt koncept på att sälja produkter via Tradera. Sellpy fungerar på så sätt att vem som helst får skicka in sina gamla kläder och prylar, vilket Sellpy sedan noga går igenom och sedan väljer vilka produkter som är fina och prisvärda nog att gå ut till försäljning och vilka som inte riktigt håller måttet och således skänks bort i välgörande syfte. På Sellpy kommer du kunna hitta alla klassiska märkeskläder till en spottstyver av priset du får betala i butik. In och fynda nu!
Publicerad av Rabatterat.se den 5 april 2017
Spara pengar i vardagen med våra spartips
Att tacklas med en tuff ekonomi är något vi alla gör då och då. Genom att göra små men väl medvetna val i vår vardag kan vi faktiskt dra ner kostnader ganska rejält när det gäller våra vardagsinköp. Här kommer några enkla sparknep som kan göra att kronorna räcker betydligt längre.

Det första tipset handlar om matinköp. För att dra ner på kostnaden för mat så kan man jämföra butikernas olika alternativ - det kan skilja ganska markant från en butik till en annan. När det gäller frukt och grönsaker är det smart att handla efter säsong, då brukar priserna vara rejält nersatta på utvalda produkter. Ett ytterligare tips kan vara att handla maten på nätet hos butiker som Mat.se om du inte har nära till en lågprisbutik, då sparar du både tid och pengar på dina inköp.

Tips nummer två handlar om försäkringar och andra typer av återkommande räkningar. Det är smart att regelbundet jämföra sina försäkringar med andra försäkringsbolag. Genom att jämföra regelbundet kan man spara många hundralappar. När man ändå är igång så kan man även se över behovet av tv-kanaler, mobilabonnemang, dyra tekniska apparater och andra lyx-produkter. Ofta betalar vi onödigt höga summor för sådant vi faktiskt inte behöver ha.

Sänk värmen inomhus! Oavsett om man bor i hyreslägenhet eller i hus så är kostnaden för värme (eller kyla) ofta ett bekymmer. Genom att sänka värmen ett par grader inomhus kan man faktiskt spara flera hundralappar per månad.

Köp begagnat. På köp- och säljsidor som Blocket och Tradera hittar man allt mellan himmel och jord. Att köpa kläder, heminredning, bilar och teknik i andra hand är både klimatsmart och ekonomiskt. Man kan också sälja sina gamla saker som man inte använder på samma sidor. På så sätt kan man alltså tjäna pengar samtidigt som man får mer utrymme hemma.

Sluta röka och snusa. Det här är både dyra och ohälsosamma vanor. Genom att sluta röka och snusa så tjänar man in många tusenlappar varje år samtidigt som hälsan förbättras väsentligt både för dig själv och dina nära.

Det finns oerhört många små tips och tricks man kan ta till i vardagen för att dra ner på kostnaderna. Många gånger handlar det bara om att synliggöra dåliga vanor. Medvetna val gör stor skillnad.
Publicerad av Rabatterat.se den 21 mars 2017

Populära rabattkoder

Just nu populära rabattkoder & erbjudanden från andra butiker.