Rabattkoder till Yayday

Till butiken

Handla med rabatt på yayday.se

Yayday
Yayday är sajten för dig som gillar att fynda superfina saker superbilligt. Allt på denna sajt kostar mindre än hundra kronor, och då snackar vi allt från produkter inom skönhet, heminredning och leksaker till böcker, pyssel och party. Med en Yayday rabattkod kan du dra fördel av förmånliga erbjudanden på en lång rad produkter som annars skulle ha kostat betydligt mer. Yayday är en del av Adlibrisgruppen, Nordens ledande e-handelsgrupp, så du kan känna dig trygg när du handlar på sajten. Yayday är framför allt anpassad för mobilen, eftersom det framför allt är med den som unga människor använder nätet i dag. och eftersom unga sällan har väldigt gott om pengar, är även inriktningen på billiga, men prisvärda varor perfekt för målgruppen. Läs mer »
Yayday erbjudande
Yayday.se har ett enormt utbud av produkter inom ett stort urval kategorier och alla varor kostar under 100 kr i butiken
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Yayday.se
Hos Yayday får du fri frakt på alla beställningar med ett ordervärde på över 100 kr
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Yayday

Populära butiker i samma kategori som Yayday. Se alla butiker inom kategorin övrigt.

Missa inga rabattkoder till Yayday, gå med i vårt nyhetsbrev!

Info om Yayday rabatter

Yayday Screenshot Screenshot från yayday.se
Vad kan man då köpa på Yayday? Utbudet förändras hela tiden, men de olika flikarna på sajten avslöjar en del av vad du kan tänkas hitta här: Barn, Böcker, Hem & Inredning, Kalas & Säsong, Posters, Pyssel & DIY, Skönhet & Hälsa. Med en Yayday rabattkod kan du alltså göra rejäla fynd inom dessa områden. Ska du till exempel ordna ett litet kalas hittar du många grejer som hör ett bra party till. dessutom är det i regel saker som du inte hittar på andra ställen, vilket kan vara kul när man vill vara lite unik. Är det till exempel Halloween snart kan du så klart köpa en hel rad med tillbehör som passar, så som sugrör och bordskonfetti med halloween-tema. Det är bara att surfa runt och låta dig inspireras.

Givetvis kan du som kund välja en rad olika betalningsalternativ när du handlar på sajten. Yaday samarbetar med Klarna för betalningar. Du kan välja om du vill betala med kontokort, faktura, delbetalning eller direktbetalning med hjälp av Bank-ID. Följande banker är godkända för direktbetalning: Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank. Fakturorna skickas ut via mejl i samband med att ordern skickas iväg från Yayday. Förfallotiden på fakturan ligger på 14 dagar. Alla priser på sajten är inklusive mervärdeskatt, eller moms som den också kallas. Det enda som tillkommer är fraktkostnaden, som för närvarande ligger på 29 kronor för köp upp till 100 kronor. Alla köp över hundralappen har fri frakt. Beställer du före klan 16.00 så skickas din order från Yayday samma dag (helgfri vardag). Leverans sker med Schenker Privpak och leveranstiden är cirka 1-3 vardagar. Nu vet du vad som gäller, och då återstår det bara att använda din rabattkod på Yayday.se för att fynda loss. Tänk bara på att inte köpa saker bara för att de är billiga, du ska ju också ha någon nytta av dem. Annars har miljön fått lida utan anledning.

Kontakta Yayday

AdressAdlibris Aktiebolag
Box 3667
103 59 Stockholm
E-post[email protected]