Låna pengar hos ICA Banken

Hos ICA Banken kan du ansöka om både bolån och privatlån mellan 20 000 kr och 350 000 kr, utan krav på säkerhet. Räntan på lånet är rörlig och aktuell ränta hittar du på ICA Bankens hemsida. Det finns dessutom möjlighet att ansöka om ICA Bankens kreditkort, Bankkort Plus, med kredit utan ränta i upp till 60 dagar.

Inga onödiga avgifter på privatlån hos ICA Banken

Du får preliminärt besked på en gång om du ansöker om ditt lån online. ICA Banken tar inte ut några uppläggnings- eller aviavgifter på ditt lån. Om du vil att ICA Banken ska Iösa gamla och dyra lån hos andra låneinstitut anger du detta i din ansökan. Du kan låna mer pengar ju högre inkomst du har. Du kan teckna en försäkring för ditt lån som gör att du kan få hjälp att betala tillbaka lånet, om du till exempel skulle bli ofrivilligt arbetslös eller sjuk.

Grundkrav för att låna pengar hos ICA Banken:
  • Du ska vara minst 18 år
  • Du ska ha en fast inkomst
  • Du ska inte ha några betalningsanmärkningar

Låga räntor & avgifter på lån

Är du missnöjd med din bank? Då kan det vara värt att pröva ICA Banken, en fullsortiments bank som erbjuder bankkort, kreditkort, lönekonto, lån samt sparande i aktier och fonder. Hos ICA Banken löser du alla bankärenden online eller över telefon men du kan även sätta in och ta ut pengar i nästan alla ICA butiker.

ICA Bankens bolån

Utöver privatlån kan du även välja att lägga ditt bolån hos ICA Banken. Bolånet kan du använda till att köpa hus, bostadsrätt eller fritidshus. Som alltid när det gäller bolån så behöver du en kontantinsats då du kan låna som mest 85% av boendets marknadsvärde eller pris. Ansökan gör du enkelt online och detsamma gäller om du behöver ett lånelöfte. Bolånekunder får dessutom dubbel bonus på sitt ICA-kort vid betalning med ett av deras bankkort i ICA-butiker.

ICA Banken Kampanjkod

Det finns möjlighet att ange en ICA Banken kampanjkod vid ansökan men det hör inte till vanligheterna att det finns någon sådan att tillgå. Dessa kampanjkoder kan vara sådana som enbart gäller vissa medlemsföreningar eller slutna sällskap. Om det skulle dyka upp en kampanj eller kampanjkod som alla kan använda sig av så kommer du hitta den här.

Sparande hos ICA Banken

ICA Banken har inte bara lån utan du kan även ha ditt sparande hos dem. Du öppnar enkelt en depå eller ett investeringssparkonto om du vill spara i fonder eller aktier. För att inte glömma av att följa dina sparmål kan du sätta upp ett automatiskt månadssparande. Självklart finns det även vanliga sparkonton för dig som nöjer dig med ränta istället för för att aktivt investera på börsen. Lägger du ditt sparande hos ICA Banken så får du dubbel bonus när du betalar med ett ICA Bankkort i butik.

ICA Bankens kreditkort

Sist men inte minst så finns det även kreditkort och bankkort i utbudet. Du kan ansöka om kort med kredit på 20 000 - 100 000 kr och kortet har räntefri kredit i upp till 60 dagar. En stor fördel med kortet är att det inte är några avgifter på att ta ut pengar utomlands samt att reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår om du betalar resan med kortet.

ICA Banken startades 2001 av koncernen ICA AB och är en av Sveriges 20 största banker med huvudkontor i Solna. Banken vänder sig främst till privatpersoner och driver ICA uttagsautomat för kontantuttag. Det finns 170 uttagsautomater i landet och de står oftast i anslutning till ICA butiker.
ICA Banken Screenshot Screenshot från icabanken.se
Hos ICA Banken kan du ansöka om privatlån i storleken 20 000 - 350 000 kr.
Hos ICA Banken kan du ansöka om bolån i storleken upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde eller pris.

Alternativ till ICA Banken

Banker & kreditbolag utöver ICA Banken. Kolla även in våra jämförelsesidor där du kan hitta bästa snabblånet och billigaste privatlånet.