Om Rabatterat.se

Om oss

Rabatterat.se grundades hösten 2007, då under namnet Fyndbloggen.com, med syftet att ge så många som möjligt chansen att handla på nätet till mer förmånliga priser. Rabatterat.se listar aktuella rabattkoder, kampanjkoder, erbjudanden, fri frakt och mycket mer till i första hand svenska onlinebutiker för att göra din nätshopping till ett lite billigare nöje.

Vår målsättning är att ha den största och mest aktuella samlingen rabattkoder och erbjudanden på en så användarvänlig sida som möjligt. För att möjliggöra detta arbetar vi med att konstant förbättra och utveckla sidan för att tillmötesgå besökarnas önskemål. Några av våra större milstolpar på vägen kan du läsa om här.

Vid tips på förbättringar vi kan göra, tveka inte att höra av Dig. Detta gör Du enklast genom att skriva ett par rader till oss via kontaktformuläret.

All information på sidan används på eget ansvar då den i enstaka fall enbart riktar sig till en viss grupp, t.ex. studenter. Rabatterat.se kan ej hållas ansvariga för eventuella felaktigheter i informationen eller missbruk av den.