Låna pengar hos Monetti

Monetti
Monetti grundades 2006 och har sedan dess lånat ut pengar till människor vars lånebehov inte täcks av vanliga banker. Lång erfarenhet och kunskap om kunder och marknaden tillåter Monetti att låna ut mindre belopp till bra villkor. När du lånar pengar hos Monetti görs alltid en kreditprövning för att säkerställa att du som kund ska kunna ha möjlighet att återbetala lånet.

Låna 1 000 - 20 000 kr i upp till 12 månader
Monetti är störst i Sverige på mikrolån, har du inte hört talas om dem förut så kanske det beror på att de tidigare hette Folkia men bytte namn under 2015. Lån över 5 000 kr kan du välja att återbetala uppdelat på två till tolv delbetalningar.

Vad kostar det att låna pengar hos Monetti?
Monetti har samma ränta för alla, inga dolda kostnader och en enkel och kostnadsfri ansökan. Går din ansökan igenom så är kostnaden 395 kr för ett Monettilån på 1 000 kr, 395 kr för ett Monettilån på 2 000 kr eller 395 kr för ett Monettilån på 3 000 kr.

När kommer pengarna in på kontot?
Blir din ansökan om ett mikrolån godkänd på en helgfri vardag innan kl. 12.30 har du pengarna på ditt konto samma dag. Vid godkänd ansökan efter kl. 12.30 på helgfri vardag eller på lördag, söndag och helgdag har du pengarna på kontot nästa bankdag. För att få snabbast möjliga behandling rekommenderas att du använder dig av BankID när du skickar in din ansökan.

Grundläggande krav för lån
Monetti har som krav att låntagaren skall vara över 18 år, utan skuldsaldo hos Kronofogden, deklarerad inkomst samt vara folkbokförd i Sverige. För lånet ställs inga krav på säkerhet och du kan självklart använda de lånade pengarna till vad du vill.
Hos Monetti kan du ansöka om lån i storleken 1 000 - 20 000 kr.

Alternativ till Monetti

Banker & kreditbolag utöver Monetti. Kolla även in våra jämförelsesidor där du kan hitta bästa snabblånet och billigaste privatlånet.