Låna pengar hos Nanokredit

Första lånet gratis!
Just nu kan alla nya kunder att testa Nanokredit gratis. Låna 1500 kr i 15 dagar utan kostnad.
På detta lån tillkommer inga dolda kostnader eller ansökningsavgifter. Du betalar endast tillbaka de 1500 kr som du har lånat.

Snabblån hos Nanokredit - tryggt, tydligt, enkelt
Hos Nanokredit kan du snabbt och enkelt låna pengar som betalas ut direkt till ditt konto. Nanokredit erbjuder lån på upp till 20 000 kr i 30 dagar till 4 år till Sveriges lägsta och mest flexibla kostnader. Med Nanoflex kan du bestämma vilken dag lånet ska betalas tillbaka, allt för att anpassa sig till din personliga ekonomi och dina inkomstflöden.

Återkommande kunder premieras hos Nanokredit
Från och med ditt andra lånetillfälle och om du har skött dina tidigare återbetalningar på tidigare mikrolån i tid, ger Nanokredit dig en rabatt på 5 % av kostnaden på Nanoprivatlån och möjligheten att låna i upp till 8 veckor med Nanoflex.

Nanolån
Idag finns det en uppsjö av olika namn på den här typen av lån. Du har säkert hört talas om Smslån, Sms-lån, Snabblån, Privatlån, Mikrolån, Internetlån, Expresslån och Telefonlån som är vanliga namn. Hos Nanokredit är det ett Nano-lån.
Hos Nanokredit kan du ansöka om nano-lån i storleken 1 000 - 20 000 kr (första lånet gratis, upp till 1 500 kr).

Alternativ till Nanokredit

Banker & kreditbolag utöver Nanokredit. Kolla även in våra jämförelsesidor där du kan hitta bästa snabblånet och billigaste privatlånet.