Rabattkoder till Dr Denim

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på drdenimjeans.com

Dr Denim
Dr Denim är Göteborgsmärket som gör snygga vardagskläder där ett par rejäla men välskurna jeans står i centrum. Som bolaget själva brukar uttrycka saken: "Every day is a denim day". Med en Dr Denim rabattkod kan du välja bland en rad olika jeansmodeller, lika många chinosmodeller, samt bland jackor, t-shirtströjor och accessoarer. Givetvis finns det kollektioner för såväl män som för kvinnor, även om de sistnämnda faktiskt har fler jeansmodeller att botanisera bland för att hitta just den som sitter precis perfekt. Dessutom vill vi väl alla kunna variera oss lite när det kommer till outfitten, oavsett om det än bara är i de små detaljerna eller om det rör sig om lite större stilbrott. Dr Denim menar själva att de har kläder som passar till allt från en vanlig lunch på stan till ett bröllop. Läs mer »
Fri frakt från Dr Denim
Hos Dr Denim får du fri frakt när du handlar för mer än 499 kr i butiken
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Dr Denim

4

personer har besökt vår sida för Dr Denim idag

0

personer har sparat pengar hos Dr Denim idag

Butiker liknande Dr Denim

Populära butiker i samma kategori som Dr Denim. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Dr Denim rabatter

Dr Denim Screenshot Screenshot från drdenimjeans.com
Allt började i en källare i utkanten av Göteborg där två bröder drömde om att starta ett eget jeansmärke som förenade en modern stil med tidlös design. Alexander och Johannes Graah tog dessutom hjälp av sin far Morten och år 2004 grundades Dr Denim. Sedan dess har familjeföretaget även plockat in folk de inte är släkt med i klädmakandet, med ett uttalat påbud om att blod inte alltid är tjockare än vatten, utan att alla ska vara delaktig i processen. En god idé är en god idé oavsett vem den kommer ifrån - huvudsaken är att resultatet blir bra. Dr Denim ser sig som en del av det samhälle de lever och verkar i. Det är bland annat en av anledningarna till att företaget arbetar mycket med organisk bomull, och till att de brukar se till att vara plats på Göteborgsfestivalen Way Out West. Med våra rabattkoder till Dr Denim kan du välja mellan en rad produkter som förenar hållbart tänkande med en rockig attityd.

Jeansen från Dr Denim heter sådant som Clark, Ed, James, Leroy, Otis och Snap. Utan att gå in i detalj på de olika namnen tycker vi oss se en rätt så tydligt trend: alla för de på ett eller annat sätt tankarna till det stora landet i väster, USA. Vilket på många sätt är naturligt, eftersom det är där som jeansen föddes som en arbetsbyxa bland guldgrävarna under den stora guldruschen i slutet på 1800-talet. Det är också i myten om det sorglösa livet på Kaliforniens stränder som mycket av stilen hämtar sin inspiration. Dr Denim jobbar bland annat med konceptet "effortlessly cool", vilket på många sätt är sinnebilden av ungdomskulturer som skejtande och surfande. Ibland är ett par raka jeans och en oversized t-shirt allt som krävs för att både se cool ut och känna sig bekväm. Med din Dr Denim rabattkod är du bara ett kort steg bort från den känslan.

Kontakta Dr Denim

AdressDr Denim AB
Kungsgatan 7A
411 19 Göteborg
Telefon031 29 19 91
E-post[email protected]