Rabattkoder till Finnair

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på finnair.com

Finnair
Med Finnair är världen inte långt borta. Du reser enkelt till en mängd olika destinationer och om du använder dig av en Finnair rabattkod så kan du ta del av extra fördelaktiga erbjudanden på flyg till till exempel Asien eller Nordamerika. Läs mer »
Finnair erbjudande
Flygerbjudanden till Finnairs 15 destinationer i Asien från 3990 kr! Bland annat Bangkok, Peking, Hong Kong, Singapore, Tokyo.
Obekräftat slutdatum
Finnair erbjudande
Alla aktuella erbjudanden och nyheter hos Finnair
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Finnair

19

personer har besökt vår sida för Finnair denna vecka

8

personer har sparat pengar hos Finnair denna vecka

Butiker liknande Finnair

Populära butiker i samma kategori som Finnair. Se alla butiker inom kategorin flyg.

Info om Finnair rabatter

Finnair Screenshot Screenshot från finnair.com
Finnair ger dig också tillgång till Finnair Plus som är ett bonusprogram där du samlar poäng. Dina ihopsamlade poäng kan du sedan använda till att exempelvis köpa bonusresor, hänga i Finnairs lounger, ta med extra bagage på flyget eller handla för i Finnairs Tax-Free Shop. Om du skaffar ett Finnair Plus MasterCard får du 3000 Finnair Plus välkomstpoäng som du kan använda till någon av ovannämnda punkter. Dessutom får du fler bonuspoäng på allt du köper med Finnair Plus MasterCard. Om du väljer att betala din resa till minst 3/4 med ditt Finnair Plus MasterCard så får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Finnair erbjuder smidiga förbindelser via Helsingfors till Fjärran Östern, Europa, New York och Finland. Finnair flyger från Stockholm (Arlanda & Bromma) och Göteborg. Finnair flyger till Delhi i Indien, Peking, Hongkong och Shanghai i Kina, Tokyo, Osaka och Nagoya i Japan, Bangkok i Thailand samt Seoul i Korea och Singapore. Majoriteten av Asienflygen avgår från Helsingfors på eftermiddagen och är framme morgonen efter. Glöm inte att se efter om vi har några Finnair rabattkoder innan du gör din nästa flygbokning!