Rabattkoder till Glossybox

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på glossybox.se

Glossybox
Glossybox är en onlinebaserad prenumerationstjänst som inriktar sig på skönhetsprodukter av olika slag. Glossybox är världsledande inom denna omtyckta tjänst, och har nöjda kunder i ett flertal länder runt om i världen. Med sitt globala arbetsteam och sitt samarbete med över 500 olika internationella varumärken kan du vara säker på att du alltid hålls uppdaterad med de allra senaste trenderna när det kommer till skönhetsprodukter. Du får din Glossybox regelbundet och till ett fast, förmånligt pris. Glöm inte att lägga till en aktuell Glossybox rabattkod i slutet av din beställning för att få ett ännu lägre slutpris. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Glossybox just nu. Tipsa oss om en Glossybox rabattkod här.

Info om Glossybox rabatter

Glossybox grundades år 2011 av den globala vd:n Charles Von Abercron, och huvudkontoret finner du i Berlin, Tyskland. Grundtanken med Glossybox är att inspirera och introducera dig för nya, spännande produkter som passar dig personligen. Tack vare din Glossybox får du vara bland de första att ta del av trendsättande produkter från världens alla hörn, och du får dessutom en lojal guide som hjälper dig att hitta rätt bland den djungel som skönhetsprodukter utgör. Glossybox förser dig med inspiration och erfarenhet i form av de allra hetaste produkterna på marknaden. Med en Glossybox rabattkod har du möjlighet att testa månadsboxen till ett lägre pris än det ordinarie.

Det finns flera olika boxar att välja mellan. En standard Glossybox får du skickad till dig månadsvis, och innehåller speciellt utvalda produkter för just dig. Exempel på förekommande produkter i denna typ av box är bland annat ansiktsmask, mascara, ginger oil, nagellack, kroppslotion, hårprodukter, ögonskugga, läppbalsam - för att bara nämna några. Ett annat populärt alternativ är The Man Box. Även där får du produkter speciellt utvalda efter din personliga profil, och genom denna box får du många kvalitativa grooming-produkter. Denna box kan exempelvis innehålla anti-aging face cream, stylingprodukter för hår, skokräm, produkter från SB12 och mycket annat. Ett väldigt omtyckt alternativ är även presentboxen - en otroligt omtyckt och uppskattad gåva till nära och kära som behöver lite guldkant på tillvaron i form av lyxiga skönhetsprodukter. I alla boxar hittar du varor bland annat ifrån Yves Rocher, LdB, Burt's Bees, Toni&Guy, Loreal och The Body Shop.

Du blir snabbt och smidigt prenumerant direkt på hemsidan, där du också anger din personliga skönhetsprofil. Du väljer mellan flera säkra betalningsmetoder och får regelbundna leveranser. I slutet av din beställning kan du ange en rabattkod tillGlossybox - det finns många kronor att spara.