Rabattkoder till Kökets Box

Till butiken
50 kr rabatt på din första box
Prova på Kökets Box till rabatterat pris! Få 50 kr rabatt på din första box med denna rabattkod
Giltig t.o.m. onsdag 17 januari 2018
Fri frakt på Kökets Boxar
Alltid fri frakt på alla boxar från Kökets Box. Ingen bindningstid på prenumerationen.
Obekräftat slutdatum
Kökets Box erbjudande
Prova Kökets Box med 8-10 varor varje månad för 129 kr per box. Värde minst 190 kr. Ingen bindningstid
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Kökets Box

Populära butiker i samma kategori som Kökets Box. Se alla butiker inom kategorin mat.

Missa inga rabattkoder till Kökets Box, gå med i vårt nyhetsbrev!

Utgångna Kökets Box rabattkoder

Rabattkoder till Kökets Box som har passerat sista giltighetsdatum. I vissa fall kan utgångna koder fortfarande fungera.
10 kr extra rabatt på prova-på-priset
Denna rabattkod ger dig 10 kr extra rabatt på prova-på-priset hos Kökets Box
KOKETVANNER
30 kr rabatt på första boxen
Med denna Kökets Box rabattkod får du prova din första box för 99 kr (ord.pris. 129 kr). Ingen bindningstid!
provabox99
50 kr rabatt på Kökets Box
Få 50 kr rabatt på en 3 eller 6-månaders julklapps-prenumeration på Kökets Box med denna rabattkod
JULKLAPP50
Just nu 50% rabatt på Kökets Box
Få 50% rabatt på första boxen (ord. pris 129 kr) hos Kökets Box under Black Friday
BLACK50
50% rabatt på första boxen hos Kökets Box
Prova Kökets Box till halva priset för din första låda med denna rabattkod. Ingen bindningstid.
SUPERWEEK50

Handla med rabatt på köket.se/box

Kökets BoxEn Kökets Box rabattkod från oss kan du använda för att köpa en spännande box full av hemligheter inom mat och bak. Det här är det perfekta sättet att få inspiration och prova på nya recept. Kökets Box kommer ut 11 gånger om året, vanligtvis en gång i månaden. Det är en box som innehåller olika typer av livsmedelsartiklar varav vissa går att äta eller dricka direkt medan andra behöver lagas till. Förutom livsmedel kan boxen också innehålla köksartiklar som bland annat kan användas för att baka, duka och laga mat. Varje box innehåller mellan 8 och 10 produkter med nytt tema varje månad. Några exempel på teman som kan förekomma är bakning, grillning, picknick, fest och utflykt. Förutom matlagningsprodukter kommer också ett magasin med i boxen som innehåller recept och inspirerande artiklar.
Kökets Box Screenshot Screenshot från köket.se/box

Info om Kökets Box rabatter

Bakom Kökets box ligger den populära butiken Kökets Favoriter. Det kommer ut en helt ny box varje månad och möjligheten finns också att prenumerera på boxar så man får ett nytt tema hemskickad i slutet av varje månad. Man kan också köpa Kökets Box som en liten annorlunda men spännande present, med eller utan bindningstid. Värdet på de 8-10 produkterna du får i en Kökets Box uppgår till åtminstone 190 kronor. Boxen har ett lägre pris än så på 129 kronor, men med en Kökets Box rabattkod får du ner priset ännu mer.

Du får helt fri frakt ända fram till dörren när du beställer en Kökets Box. Det finns flera alternativ när du ska handla en box och antingen kan du handla en box till dig själv eller till någon du håller kär. När du handlar till någon annan kan du välja mellan prenumeration och enstaka köp. Det finns också möjlighet att förbetala flera boxar utan att behöva prenumerera varje månad. När det kommer till att betala i förväg kan du välja mellan att köpa tre eller sex förbetalda boxar. När du använder din rabattkod på Kökets Box för att handla en spännande box till dig så kommer den direkt till postlådan eller leveransadressens närmaste postombud. Det går att välja ombud genom att gå in på ”Mina sidor” på hemsidan koket.se. Där kan man spåra beställningar, men man får såklart också sms och e-post när paketet kommit fram och kan hämtas ut.