Rabattkoder till Kökets Box

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på köket.se/box

Kökets Box
En Kökets Box rabattkod från oss kan du använda för att köpa en spännande box full av hemligheter inom mat och bak. Det här är det perfekta sättet att få inspiration och prova på nya recept. Kökets Box kommer ut 11 gånger om året, vanligtvis en gång i månaden. Det är en box som innehåller olika typer av livsmedelsartiklar varav vissa går att äta eller dricka direkt medan andra behöver lagas till. Förutom livsmedel kan boxen också innehålla köksartiklar som bland annat kan användas för att baka, duka och laga mat. Varje box innehåller mellan 8 och 10 produkter med nytt tema varje månad. Några exempel på teman som kan förekomma är bakning, grillning, picknick, fest och utflykt. Förutom matlagningsprodukter kommer också ett magasin med i boxen som innehåller recept och inspirerande artiklar. Läs mer »
Fri frakt på Kökets Boxar
Alltid fri frakt på alla boxar från Kökets Box. Ingen bindningstid på prenumerationen.
Obekräftat slutdatum
Kökets Box erbjudande
Prova Kökets Box med 15-20 varor varje månad för 199 kr per box. Värde c:a 350-450 kr. Ingen bindningstid
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Kökets Box

1

person har besökt vår sida för Kökets Box idag

0

personer har sparat pengar hos Kökets Box idag

Butiker liknande Kökets Box

Populära butiker i samma kategori som Kökets Box. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Kökets Box rabatter

Kökets Box Screenshot Screenshot från köket.se/box
Bakom Kökets box ligger den populära butiken Kökets Favoriter. Det kommer ut en helt ny box varje månad och möjligheten finns också att prenumerera på boxar så man får ett nytt tema hemskickad i slutet av varje månad. Man kan också köpa Kökets Box som en liten annorlunda men spännande present, med eller utan bindningstid. Värdet på de 8-10 produkterna du får i en Kökets Box uppgår till åtminstone 190 kronor. Boxen har ett lägre pris än så på 129 kronor, men med en Kökets Box rabattkod får du ner priset ännu mer.

Du får helt fri frakt ända fram till dörren när du beställer en Kökets Box. Det finns flera alternativ när du ska handla en box och antingen kan du handla en box till dig själv eller till någon du håller kär. När du handlar till någon annan kan du välja mellan prenumeration och enstaka köp. Det finns också möjlighet att förbetala flera boxar utan att behöva prenumerera varje månad. När det kommer till att betala i förväg kan du välja mellan att köpa tre eller sex förbetalda boxar. När du använder din rabattkod på Kökets Box för att handla en spännande box till dig så kommer den direkt till postlådan eller leveransadressens närmaste postombud. Det går att välja ombud genom att gå in på ”Mina sidor” på hemsidan koket.se. Där kan man spåra beställningar, men man får såklart också sms och e-post när paketet kommit fram och kan hämtas ut.