Rabattkoder till Kronans Apotek

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på kronansapotek.se

Kronans Apotek
Kronans Apoteks fullständiga företagsnamn är Kronans Droghandel Apotek AB och ägs av bolaget Oriola Corporations, ett företag registrerat på Helsingfors börsen. Inom koncernen finns över 320 apotek och över 2 200 medarbetare. Kronan har cirka 20 % marknadsandel inom apoteksbranschen. Man bedriver detaljhandel, grossist- och distributionsverksamhet inom läkemedel och handelsvaror i Finland och Sverige. Hos Kronan kan du handla läkemedel och liknande både i butik och på nätet. Det gäller både för receptfria produkter och receptbelagda preparat. Via Kronans Apoteks hemsida kan du bli medlem och logga in som medlemskund. Då kan du få nedsatta priser på läkemedel, precis som när du använder en Kronans Apotek rabattkod som du hittar här. Som kundmedlem får du även bonus på dina inköp. Via hemsidan kan du även få kundservice, hitta apotek och öppettider och se dina recept. Du kan även logga in som vård- eller företagskund. Läs mer »
Upp till 50% rabatt hos Kronans Apotek
Fynda varor från välkända varumärken med upp till 50% rabatt i outleten hos Kronans Apotek
Obekräftat slutdatum
Fri frakt på Kronans Apotek
Hos Kronans Apotek får du fri frakt på alla beställningar. Oavsett om det är hemleverans eller upphämtning i butik.
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Kronans Apotek

4

personer har besökt vår sida för Kronans Apotek idag

3

personer har sparat pengar hos Kronans Apotek idag

Butiker liknande Kronans Apotek

Populära butiker i samma kategori som Kronans Apotek. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Info om Kronans Apotek rabatter

Kronans Apotek Screenshot Screenshot från kronansapotek.se
Kronans Apotek har ett mycket brett sortiment, både på nätet och i de fysiska butikerna. Produkterna är indelade i olika kategorier, för att det ska bli lättare för dig att sålla. Bland kategorierna hittar vi bland annat förkylning och feber, där du kan köpa produkter mot feber, halsont, snuva och hosta. I kategorin hand- och fotvård finns produkter som lindrar problem med exempelvis handsvett, fotsvamp, nageltrång och vårtor. Du kan få hjälp med muntorrhet, tandhygien, munsår och munblåsor i kategorin mun och tänder. I kategorin värk finns preparat som lindrar värk i bland annat leder, huvud, rygg och nacke. En annan kategori är mage där du hittar produkter för till exempel förstoppning, halsbränna, gaser och illamående. Ögon och öron är en annan viktig kategori och här hittar du bland annat produkter som lindrar torra, irriterade och röda ögon, samt även linsvätska och synhjälpmedel. Kronan har även skönhetsprodukter inom makeup, samt produkter för både besvär och underhåll inom hud- och hårvård. Det finns även särskilda produkter för både dina barn och djur. I kategorin barn hittar du till exempel produkter för hud, löss, mage och feber & förkylning. I djurkategorin hittar du produkter för din hund, katt, häst och lantbruksdjur. Genom att använda någon av våra Kronans Apotek rabattkoder som du hittar här kan du få ut mer av dina köp hos Kronan.

Även via Kronans hemsida kan du hitta aktuella erbjudanden och rabatter. Det lönar sig i regel att handla via nätet, istället för i en fysisk butik. Tillsammans med en rabattkod till Kronans Apotek som du hittar på den här sidan, kan du få ut betydligt mer av dina köp. Det är lätt att hitta den produkt du söker på Kronans hemsida. Dels kan du sortera efter de kategorier vi tog upp tidigare. Då blir det enkelt att hitta en lämplig produkt som täcker just ditt behov. Om du vet namnet på den produkt du vill köpa, kan du enkelt söka efter denna via sökfunktionen. Ett annat alternativ är att söka efter varumärke. Alla varumärken Kronan samarbetar med finns sorterade i bokstavsordning under en flik på hemsidan. Behöver du hjälp fainns en kundtjänst som svarar på dina frågor via frågeformulär, telefon och livechatt. Det finns även en FAQ med de vanligaste frågorna.

Kontakta Kronans Apotek

AdressKronans Apotek
Box 30094
104 25 Stockholm
Telefon0771-612 612