Rabattkoder till Lime

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på li.me

Lime
Att ta sig runt i centrum där man bor med en elscooter är både smidigt och miljövänligt. Företaget Lime erbjuder just detta. Det är ett företag som har specialiserat sig på att hyra ut elscootrar i många av de större städerna i Europa och USA. Företaget som bildades i just USA erbjuder sina elscootrar i bland annat Berlin, Bryssel, Paris och Prag. I Sverige finns Limes elscootrar i Göteborg, Malmö, Stockholm, Lund och Uppsala. På företagets hemmaplan i USA kan man hyra deras elscootrar i över 100 olika städer. Trots att företaget Lime expanderar hela tiden finns det såklart städer där företaget inte finns, men om företaget finns i din stad och du vill testa så kan du passa på att använda vår rabatt till Lime och få ett billigare pris. Har du oturen att företaget inte erbjuder sina elscootrar där just du bor så kan du tipsa dem om att komma till din stad. Det gör du via deras hemsida li.me/sv under fliken platser. När tillräckligt många hör av sig får företaget upp ögonen för just den staden och kan då överväga att starta sin verksamhet just där. I Sverige började man först i Stockholm, senare i Malmö och idag finns Limes elscootrar i många fler städer i Sverige. Kom ihåg att med en Lime rabattkod så blir det ännu roligare och billigare att hyra scootrarna. Läs mer »
Lime rabattkod
Få en kostnadsfri upplåsning av en elscooter hos Lime med denna rabattkod
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Lime

7

personer har besökt vår sida för Lime idag

2

personer har sparat pengar hos Lime idag

Butiker liknande Lime

Populära butiker i samma kategori som Lime. Se alla butiker inom kategorin elscooter.

Info om Lime rabatter

Lime Screenshot Screenshot från li.me
Det är ganska enkelt att komma igång, du behöver din smartphone för att ladda ner Lime-appen. När registrerat dig i appen med namn och andra viktiga uppgifter så dyker det upp en karta som visar var de olika elscootrarna finns i din stad. Du väljer vilken du vill ha och låser upp den via appen genom att trycka på knappen ”Ride” eller ”Kör”.

Elscooterns hastighet är max 24 km/h och kör utan problem även på uppförsbackar och räckvidden för scootern är 55 kilometer. Du kan också tjäna pengar på Limes elscootrar. Det kallas för Lime-juicer och jobbet är att helt enkelt arbeta med att ladda scootrarna. För att bli en Lime juicer kontaktar du företaget via deras hemsida. Uppdraget är i så fall att ta hem en scooter, ladda den över natten och lämna den på ett ställe i centrum dagen efter. Denna sida fylls då och då på med rabattkoder, dyker det upp en rabattkod hos Lime som du vill använda så klickar du på den och klistrar in den kod som visas in till Limes hemsida.

Vad kostar det att hyra och var hittar man scootern?

Det kostar 10 kronor att låsa upp en scooter från Lime och sedan 3 kronor per minut. Att komma igång är enkelt, bara att ladda ner appen som finns både hos Android och Apple. Priset kan bli ännu billigare om du använder en kampanjkod till Lime. Limes elscootrar har ingen dockningsstation, alltså det finns ingen plats du måste lämna dem på efter att du använt dem. Men företaget själva brukar ställa ut scootrarna på särskilda platser som utanför caféer eller restauranger. Du som använder den har inga krav på dig att du måste lämna den på ett särskilt ställe. En annan sak som är viktig att tänka på är att du måste vara 18 år för att kunna hyra scootern men du får åka på den om du är yngre. Dock är det krav på hjälm om du är under 15 år gammal.

Hyr en elscooter med Lime rabattkod

Det finns också många elscootrar att välja mellan, så du behöver inte oroa dig för att de inte ska gå att hitta eller att alla ska vara upptagna. Till exempel finns det omkring 700 elscootrar i Malmö och 1500 i Stockholm. Så kom ihåg att du kan ta scootern till jobbet eller skolan istället för bilen eller bussen, det är enkelt, smidigt och roligt. Innan du bokar en elscooter kom ihåg att du också kan använda dig av våra Lime rabattkoder för att få köra scootern lite billigare.

Och glöm inte hjälmen!