Rabattkoder till Lion Alpin

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lionalpin.se

Lion Alpin
Dags att boka vinterns skidresa? Åk till Alperna och njut av sol och snö med Lion Alpin! Lion Alpin startades i början på 80-talet och är i dag en del av SkiGroup-koncernen, Skandinaviens största alpresebyrå. Lion Alpin erbjuder skräddarsydda paketresor för familjer, grupper och par till Alperna i Österrike, Italien och Schweiz, antingen med buss eller med flyg från Arlanda och Landvetter. Med en Lion Alpin rabattkod får du ett ännu bättre pris på din bokning. Läs mer »
Lion Alpin erbjudande
Gratis liftkort till barn i bl.a. Bad Gastein, Saalbach, Zell am See, Livigno och Schladming. Se Lion Alpin för mer info.
Obekräftat slutdatum
Lion Alpin erbjudande
Sista minuten på skidresor till Alperna med Lion Alpin
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Lion Alpin

2

personer har besökt vår sida för Lion Alpin idag

0

personer har sparat pengar hos Lion Alpin idag

Info om Lion Alpin rabatter

I Alperna finns en handfull glaciärer där snön aldrig smälter. Du kan alltså åka skidor året runt. Men till sin fulla rätt kommer Alperna först under den riktiga vintersäsongen, som kan sägas börja i slutet av november eller början av december när de större alpina skidorterna öppnar liftarna. Lion Alpin har ett brett utbud av vintersportorter att välja mellan. Med Lion Alpin tar du dig snabbt, tryggt och billigt till de härliga skidbackarna i Laax i Schweiz, Alba, Campitello, Canazei eller Livigno i Italien och till en lång rad enastående vinterupplevelser i Schweiz, med resmål som Wagrain, Schladming, Zell am see, Saalbach, Bad Gastein, St. Anton och Obertauern. Lion Alpin erbjuder också en mängd boendealternativ: från bekvämt utrustade lägenheter nära barnbackarna via lyxiga spahotell till genuina, mysiga pensionat att dumpa väskorna i på väg till pudret. Lion Alpins engagerade guider gör allt för att du ska få en fulländad och minnesvärd skidsemester.

Aktuella rabattkoder för Lion Alpin hittar du på den här sidan där vi samlar och presenterar dem på ett lätt och användarvänligt sätt. Boka din skidsemester i Alperna på lionalpin.se. Använd din Lion Alpin rabattkod på beställningssidan så dras rabatten av direkt. Tänk på att rabattkoder och andra erbjudanden kan vara tidsbegränsade så varför inte boka redan i dag för att vara på den säkra sidan? Vi önskar dig en härlig skidsemester med mycket sol och snö i Alperna!