Rabattkoder till Mister Spex

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på misterspex.se

Mister Spex
Mister Spex är en nätbutik som säljer glasögon och linser. Man startade denna verksamhet 2013 när Mister Spex och Lensway gick samman för att bilda ett mycket konkurrenskraftig alternativ till traditionella fysiska butiker. Man erbjuder produkter från de absolut största leverantörerna och tillhandahåller själva rådgivning av experter och en god personlig service. Eftersom att man gör stora inköp och slipper många av kostnaderna som är förknippade med att driva fysiska butiker kan man hålla låga priser på alla sina varor. Använder man en Mister Spex rabattkod kan man alltså göra riktigt fina affärer på denna nätsida. Företaget finns i alla större europeiska städer och har sammanlagt mer än två miljoner kunder. Man håller en mycket hög kvalité och monterar själva glas på bågar av kvalificerade optiker i egen verkstad. Samtidigt kontrolleras glas och bågar för att säkerställa att de håller Mister Spex höga krav. Kundtjänsten består av legitimerade optiker så att man kan känna sig trygg vid eventuell rådgivning. Är man inte nöjd erbjuder företaget 100% nöjdhetsgaranti. Detta innebär att full bytesrätt och retur på varor, även på slipade glas. Läs mer »
Fri frakt hos Mister Spex
Fri frakt när du handlar för minst 700 kr hos Mister Spex. Dessutom 90 dagars öppet köp.
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Mister Spex

172

personer har besökt vår sida för Mister Spex denna vecka

9

personer har sparat pengar hos Mister Spex denna vecka

Butiker liknande Mister Spex

Populära butiker i samma kategori som Mister Spex. Se alla butiker inom kategorin glasögon.

Info om Mister Spex rabatter

Mister Spex Screenshot Screenshot från misterspex.se
Webbshoppen är snygg med ett trevligt gränssnitt. Utbudet på sidan är mycket stort så man har delat in den i fyra stora kategorier: kontaktlinser, glasögon, solglasögon och sportglasögon. Det finns även en kategori där man kan bläddra bland olika varumärken. Detta kan vara bra då det finns över 70 olika att välja bland. Varje kategori har underkategorier. Även detta är mycket bra då man enkelt kan bläddra fram till det man letar efter. Vill man använda en Mister Spex rabattkod för att till exempel köpa färgade linser är det enkelt att bläddra fram till de olika som Mister Spex erbjuder. I varje kategori och underkategori finns det information om produkterna. Detta är mycket professionellt då man kan läsa om vad man ska tänka på och hur produkten ska skötas eller hur man ska använda den. På detta vis kan man försäkra sig om att man köper exakt det som man behöver. Är man intresserad av att köpa glasögon har Mister Spex en mycket spännande funktion i form av ett virtuellt provrum. Här kan man ladda upp en bild på sig själv och enkelt prova olika glasögon och se hur de ser ut i 3D. Detta fungerar mycket bra och kan vara till stor hjälp om man är osäker på hur man vilka bågar man passar i. Dessutom är det faktiskt riktigt underhållande.

Det är enkelt att handla på sidan. De varor man är intresserad av läggs direkt i en varukorg. Man kan även markera produkter som man är intresserad av. Man kan betala med Visa, Mastercard, Banköverföring, faktura eller delbetalning via Klarna. Enkel slipade glas ingår alltid och man får gratis frakt om man beställer för mer än 700kr. När man betalar skriver man in sin rabattkod till Mister Spex och erhåller rabatten direkt. Vid eventuella problem finns en tillgänglig kundtjänst på telefon. Man har även ett nyhetsbrev där man kan få speciellt trevliga erbjudanden.

Kontakta Mister Spex

AdressMister Spex
Sankt Eriksgatan 46
112 34 Stockholm
Telefon08-55 00 25 60
E-post[email protected]