Rabattkoder till Ongoal

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på ongoal.se

Ongoal
Ongoal är en sportbutik med fokus på padel och innebandy. Gemensamt för sporterna är att de kan utövas av många eftersom de är lätta att komma igång med och har relativt enkla regler. Sannolikt är det av den anledningarna till att de är så otroligt populära hos oss i Sverige och Ongoal bistår med både kunskap och produkter som är anpassade för sporterna. I sortimentet hittar du bland annat racks, klubbor och även skor och kläder som är speciellt anpassade för alla som utövar idrotterna. De har produkter i alla priskategorier och har du möjligheten att kombinera ditt inköp med en Ongoal rabattkodstrong> sparar du dessutom in en en rejäl slant. Ongoal har också ett stort sortiment med träningsredskap och fitnessprodukter av olika slag. Perfekt för dig som vill hålla dig i form genom att ha tillgång till träningsutrustning hemma. Redskap såsom crosstrainer, vikter, löpband och motionscyklar gör det lätt för dig att komma igång utan att behöva gå på gymmet. Är du någon som satsar mycket på padel eller innebandy och kanske till och med spelar på elitnivå, behöver du förstås träna även utöver passen på padelbanan eller med bandylaget. Då har Ongoal en stor mängd träningsutrustning som hjälper dig att nå dina mål och prestera på topp. Läs mer »
10 välkomstrabatt på Ongoal.se
Hos Ongoal får nya kunder 10% välkomstrabatt när man prenumererar på nyhetsbrevet och följer dem på Instagram
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Ongoal
Hos Ongoal.se får du fri frakt på alla beställningar över 500 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Ongoal

14

personer har besökt vår sida för Ongoal denna vecka

1

person har sparat pengar hos Ongoal denna vecka

Butiker liknande Ongoal

Populära butiker i samma kategori som Ongoal. Se alla butiker inom kategorin padel.

Info om Ongoal rabatter

Ongoal Screenshot Screenshot från ongoal.se
Padel är ingen sport som kräver mycket utrustning, men det är viktigt att det som behövs är av bra kvalitet för att det ska bli roligt att spela. Ongoal säljer världsledande padelmärken som exempelvis Bullpadel, Stiga, Adidas Padel och StarVie. Företaget har stor kunskap om sporten och följer noggrant med utvecklingen i kategorin. De strävar alltid efter att ha det senaste utbudet av kvalitativ paddelutrustning i sortimentet. Ongoing har padelracketar för alla nivåer och även för olika spelstilar. Den klassiska allroundraketen är rund i formen och är en modell som också kallas för kontrollracket. Det här är en racket som passar de flesta, även nybörjare, eftersom balansen ligger i mitten på träffytan vilket gör att den lätt att styra slaget med. Andra typer av racketar är den droppformade och den diamantformade, vilka har sina specifika egenskaper. De passar hyfsat erfarna och avancerade spelare bra. Kom ihåg att om du använder dig av en rabattkod Ongoal blir priset alltid förmånligt på din nya racket.

Innebandy har en något större bredd av utrustning, men grunden är ju förstås klubbor och bollar. Målvakterna behöver också specialutrustning såsom knäskydd och och hjälm. Ongoal har utöver basutrustningen ett spännande sortiment av tillbehör som gör att du kan träna även när du inte utövar idrotten med laget. Portabla träningsgolv är ett sådant exempel. Här kan du köpa ett storpack med plattor som du lägger ut på en slät yta. På golvet kan du träna skott och teknik på rätt underlag, hur smart som helst! Golvet passar på altanen, i garaget eller på garageuppfarten och kan användas året runt, så länge underlaget är torrt. Har du en av våra Ongoal rabattkoder, så passa på att använda den i kombination med dyrare produkter som det här. Då kan du nämligen spara in en rejäl slant. För övrigt hittar du allt från bandyväskor till grepplindor och vare sig du spelar i ett korplag med arbetskamraterna eller tränar på elitnivå, hittar du ett överlägset bra utbud och dessutom kunnig personal som alltid är redo att stå till din tjänst. Så vill vi än en gång påminna dig om att komma ihåg att leta upp en riktigt bra Ongoal rabattkod så att du kan få en bra deal och sänka priset ytterligare. Leveranstiden är kort, så räkna med att ha dina grejer hemma inom några dagar.

Kontakta Ongoal

AdressOngoal Sweden AB
Vimpelgatan 7
211 14 Malmö
E-post[email protected]