Rabattkoder till Rentalcars

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på rentalcars.com

Rentalcars
Rentalcars är en webbsida där man kan jämföra priser och boka hyrbilar. Sidan fungerar lite som en mäklare då man är knutna till flera olika uthyrningsbolag. Dessa finns över hela världen och man samarbetar med de allra största företagen samt en mängd mindre. Detta gör att man har en samlad förhandlingskraft och kan därmed hålla ned priser och erbjuda en snabb och enkel service. Samtidigt har man kontinuerligt uppföljning av uthyrningsbolagen och de som använder sidan kan skriva in omdömen om sin upplevelse. Som kund kan man därför få ett genuint betyg av de olika bolagen och lättare avgöra vilken bil eller uthyrare som bäst passar det egna behovet. Har man dessutom en Rentalcars rabattkod får man ett mycket fördelaktigt pris. En mycket bra detalj med Rentalcars är att man erbjuder en support för de som bokar sin bil på sidan. Man kan därmed få hjälp med själva bokningen eller hjälp med eventuella problem som kan uppstå under resan. Detta gör att Rentalcars är ett enkelt och tryggt alternativ för de som behöver hyra en bil. Läs mer »
Rentalcars erbjudande
Jämför priser mellan 900 uthyrningsbolag på över 50 000 platser världen över hos Rentalcars
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Rentalcars

7

personer har besökt vår sida för Rentalcars denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Rentalcars idag

Butiker liknande Rentalcars

Populära butiker i samma kategori som Rentalcars. Se alla butiker inom kategorin hyrbil.

Info om Rentalcars rabatter

Rentalcars Screenshot Screenshot från rentalcars.com
Det är enkelt att använda själva webbsidan när man vill hyra en bil. Det första man gör att söka efter vilka alternativ som finns. Detta kan man göra direkt på webbsidan men det finns även en app man kan använda. Man behöver fylla i var man vill hämta bilen. Detta kan vara en stad eller flygplats. Man behöver även fylla i den tidsperiod man vill hyra bilen. Det finns möjlighet att hämta bilen i en stad och lämna den i en annan. Man får sedan upp alternativ då sidan söker alla tillgängliga uthyrare inom tidsperioden. Man kan sedan filtrera sökningen utefter vilken typ av bil man vill ha. Detta kan vara kombi, småbil, ekonomibil eller andra typer av bilar. När man hittat det alternativ man vill ha väljer man detta och klickar på boka. Man kan här göra vissa tillägg om man vill så som att lägga till en extra förare eller en mer heltäckande försäkring. Sedan skriver man in sina uppgifter och betalar för sin bokning direkt på sidan. Om man har en Rentalcars rabattkod får man ett rabatterat pris. Det finns även möjlighet att betala när man hämtar ut bilen. Man får en bekräftelse på sin bokning via det uthyrningsbolag som man har valt och Rentalcars skickar ett mejl när allt är klart. Man kan sedan hämta upp bilen man har hyrt och behöver då ha med sig sin voucher från Rentalcars. Denna får man på mejl och kan skriva ut eller så kan man få den direkt till appen och visa denna när man hämtar bilen. Detta är mycket smidigt och enkelt och man behöver endast tänka på att ha med sig sitt körkort.

Om man skulle ha några som helst problem med sin bokning, resa eller registrering av sin rabattkod hos Rentalcars kan man kontakta Rentalcars kundtjänst. Denna finns tillgänglig dygnet runt på telefon eller mejl.