Rabattkoder till Styleshop

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på styleshop.se

Styleshop
Styleshop är en av de ledande nätbutikerna inom street och fashion i Sverige. Styleshop säljer unika modekläder och har ett stort utbud av varumärken och modeller som du inte hittar i andra svenska butiker till bra priser och har snabba leveranser. Sortimentet består av trendiga kläder från noga utvalda märken direkt från Frankrike, Italien & Spanien. Använd en Styleshop rabattkod för att köpa dina kläder från Styleshop till rabatterade priser. Handlar du för över 850 kronor behöver du inte betala något för frakten. Läs mer »
Styleshops rea-avdelning
Alla aktuella produkter till utförsäljning hos Styleshop
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från styleshop.se
Fri frakt hos Styleshop vid köp över 850 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Styleshop

77

personer har besökt vår sida för Styleshop denna vecka

1

person har sparat pengar hos Styleshop idag

Butiker liknande Styleshop

Populära butiker i samma kategori som Styleshop. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Styleshop rabatter

Styleshop Screenshot Screenshot från styleshop.se
Styleshop.se är en internetbutik där du hittar snygga och kvalitativa kläder. Företaget har drivit e-handel sedan 2004 och har under de senaste åren växt till att omfatta 45 000 kunder. Styleshop vill inte vara ett modeföretag i mängden utan i deras utbud hittar du märken som inte finns någon annanstans i Sverige. Företaget har ett brett kontaktnät och kan därför erbjuda produkter från modeskapare i Italien, Frankrike och Spanien.

Styleshop har en prisgaranti som innebär att företaget ständigt kontrollerar konkurrenternas priser och strävar efter att alltid ha det lägsta priserna. Om du handlar en vara på stylehop och sedan upptäcker att varan finns för ett billigare pris någon annanstans betalar Styleshop tillbaka mellanskillnaden. Med en rabattkod till Styleshop kan du därför hitta billigare kläder i e-butiken än någon annanstans.

Om du beställer för mer än 850 kr är frakten fri och du har öppet köp på varan i 30 dagar. Du väljer själv om vill betala med kort eller på faktura. Självklart kan du också välja att dela upp betalningen. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med varan går det bra att returnera varan och be om en annan storlek. Styleshop gör allt för att du som kund ska få den bästa servicen när handlar kläder, skor eller accessoarer. Det innebär även att du får höra av dig till Styleshop och föreslå ett märke eller en särskild vara du önskar hitta i butiken. Idag finns över 15 olika märken att välja mellan i butiken, allt från Cristiano Ronaldo CR7 till Resteröds. Betalningen sker säkert via Secure Sockets Layers (SSL) där din information är krypterad.

Vare sig du letar efter en varm vinterjacka eller snygga kläder till fetsen kan du hitta dem hos Styleshop.se. Glöm heller inte att ange din Styleshop rabattkod i kassan för att ta del av din rabatt.