Rabattkoder till Verisure

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på verisure.se

Verisure
Du tänker kanske att ett larm från Verisure bara är ett inbrottslarm. Det är delvis sant, men du kan få så mycket mer, som för exempel brandskydd, larm vid olyckor och vattenskador. Allt detta kan du själv övervaka i Verisure-appen som du får tillgång till. I tillägg så har du självklart Verisures larmcentral, som finns där för dig dygnet runt. När det gäller brandskydd i dag, så har många bara en vanlig brandvarnare av den typen som larmar dig som är på plats. Det betyder att om det börjar brinna, och du inte är hemma eller på företaget, så tar det en stund innan brandkåren blir larmad, och många gånger kan det vara för sent. Därför är ett brandskydd från Verisure något som alla bör ha, där alla brandvarnare är sammankopplade, och som larmar samtidig i alla rum om det skulle uppstå en brand. Det gör att du kan agera fortare, eller om du inte är hemma, larmar larmcentralen brandkåren för dig. Kolla in våra erbjudanden och använd en Verisure rabattkod när du tar kontakt. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Verisure just nu. Tipsa oss om en Verisure rabattkod här.

Butiker liknande Verisure

Populära butiker i samma kategori som Verisure. Se alla butiker inom kategorin övrigt.

Info om Verisure rabatter

Verisure Screenshot Screenshot från verisure.se
Oavsett om du vill ha ett larm till företaget, villan, lägenheten eller radhuset, har Verisure ett larmsystem som kan skräddarsys så att det passar just dig och dina behov. Detta bidrar till att du kan känna dig trygg även när du inte själv är hemma eller på företaget. Bor du för exempel i en villa, lägg då till en utomhuskamera, som gör att du enkelt kan se om du får objudna gäster. I tillägg till detta så finns det många andra tillval som du kan ansluta till ditt larmsystem, som till exempel: en låsmodul med digitalt dörrlås, en rökdetektor som ger ifrån sig en giftfri rök som gör det svårt för inbrottstjuvarna att se, en vattendetektor som larmar vid en eventuell vattenläcka eller en fjärrströmbrytare som gör att du kan styra lampor och eluttag även när du inte är hemma. Alternativen är många, men tillsammans med Verisures kunskapsrika personal kan du hitta den lösningen som passar bäst för dig och din boendesituation. Det bästa av allt, du får professionell hjälp att installera ditt hemlarm. En annan stor fördel som många inte tänker på, är att de flesta försäkringssällskap ger en billigare hemförsäkring om du har ett inbrottslarm och ett brandlarm som går till en larmcentral. Det betyder att den extra summan som du betalar för ditt larm, inte blir så stor som du först kanske hade trott. Därför bör du omförhandla din hemförsäkring, så snart du har fått ditt larm. Använder du dessutom en rabattkod hos Verisure kan det bli ännu billigare.

Om företaget

Verisure finns representerat i 16 olika länder och har över 30 års erfarenhet i branschen. Bara här i Sverige har en halv miljon svenskar ett larm från Verisure installerat i sina hem. De har också sina egna Innovation Centers som ligger i Malmö och Linköping, som utvecklar egna produkter, tjänster och stödsystem. I tillägg har Verisure också en auktoriserad larmcentral godkänd av Länsstyrelsen, som med sina över 200 erfarna och specialutbildade larmoperatörer är Nordens största. De finns där för dig dygnet runt och har som mål att ge dig bra kundservice, samt att de är redo att agera om olyckan skulle vara framme i form av för exempel en brand eller ett inbrott.

Kontakta Verisure

AdressVerisure Sverige AB
Box 2511
580 02 Linköping
Telefon020-72 43 65
E-post[email protected]