Stressade mamman sparar tid och pengar på näthandel

Det är svårt att få vardagen att gå ihop med jobb och barn, speciellt om man också står mitt uppe i karriären. Fritidsaktiviteter för barn mellan matlagning, tvätt, disk, läxor och småhandel minskar ner den lediga tiden till små plaskhål i vardagen. Genom att planera dina inköp i lugn och ro på nätet, får du tid över till annat och sparar pengar på köpet.

Den smarta mamman handlar på nätet. Du slipper springa runt på stan med barn som är trötta och hungriga efter en lång dag på dagis. Det irrationella köpbeteendet ökar när du inte håller huvudet kallt och handlar utan att egentligen veta vad du söker efter. Barnen springer runt och leker kurragömma bland klädkarusellerna och storleken du skulle ha tog slut. Du måste springa till nästa affär som inte heller har det du behöver, du tröttnar och åker hem utan att ha handlat något. Genom att handla på nätet kan du få ut mer av din shopping. Här kommer några tips:

1. Handla gärna på nätet efter att barnen har lagt sig. Du kan koncentrera dig och har tid att välja i lugn och ro. Finns inte storleken? Inga problem. Du får tips på liknande produkter genom en enkel knapptryckning.
2. Skriv ner en lista på vad du behöver, gärna löpande. Det är ofta förbrukningsvaror och det som slits ut som behöver fyllas på. Mera underkläder, extra mjukisbrallor till dagis eller nya gummistövlar. Fyll på listan allteftersom sakerna går sönder, när barnen behöver nya klädstorlekar eller kläder till en ny säsong.
3. Du kan låta barnen vara med och bestämma. I affärerna ställs barnen för alldeles för många val och ju yngre barnen är desto svårare är det för dem att bestämma sig. Du väljer några plagg och plockar ner dem i din varukorg. Låt dem få titta på vilka de vill ha innan du skickar iväg beställningen. Du behöver inte ens göra det samma dag.
4. Håll utkik efter rabatter till dina favoritbutiker. Du hittar dem bland annat här på Rabatterat.se, via butikernas nyhetsbrev, på Facebook och flera andra ställen. Här finns pengar att spara!

Genom att handla på nätet behöver du inte ha bil, skaffa barnvakt eller planera hela dagar i stora shoppingcentrum. Du handlar precis det du behöver, kan planera dina inköp och du slipper impulsköpen när barnen drar åt olika håll. På det här sättet sparar du tid och får pengar över till annat, kanske en semesterresa som du bokar på nätet.
Rabatterat.se

Rabatterat.se

8 april 2017