Rabattbloggen

Rabattbloggen på Rabatterat.se

Här skriver vi om hur du sparar pengar på nätet genom att använda dig av rabattkoder online, prisjämförelser, gratiserbjudanden och massa annat! Vi kommer även berätta bakgrunden till flera av våra stora shoppinghelger och mycket mer.

Handla nyårsklänningen billigare på nätet

Publicerad av Rabatterat.se den 13 december 2016
Att ge sig ut i butikerna för att hitta den perfekta nyårsklänningen kan kännas som en snudd på omöjlig uppgift. Hur ska man ha tiden och energin mitt i allt annat som måste göras? Framför allt, när jag väl har hittat min drömklänning, hur vet jag då att jag får den till det bästa priset? Du kan vara lugn. Här på Rabatterat.se kan du nu snabbt och smidigt hitta rabattkoder och förmånliga erbjudanden från flera attraktiva internetbutiker. Det behöver inte vara dyrt eller komplicerat att vara fin, så sätt igång att hitta den perfekta nyårsklänningen!

Shoppa julklappar till barnen billigare

Publicerad av Rabatterat.se den 6 december 2016
Julen står för dörren och det är dags att planera julklappsshoppingen. De flesta kan nog hålla med om att dagarna innan jul kan kännas stressiga, när de egentligen borde vara fyllda av glädje och tid för mys med familj och vänner. Svårast är kanske att komma på vad man ska köpa för julklappar till sina barn, barnbarn eller syskonbarn. Förväntningarna brukar vara stora hos de små på vad tomten ska ha med sig för julklappar. Det kan vara både tidskrävande, dyrt och stressigt att hitta den perfekta julklappen till barnen. Men vara bara lugn, du behöver inte stressa över vare sig tid eller pengar hos Rabatterat.se. Att shoppa julklappar billigt till barnen är inte svårt hos oss. Vi har tipsen på var du köper de nya leksaksfavoriterna utan att vare sig stressa eller spränga plånboken.

Glenn Hyséns Beck-favoriter

Publicerad av Rabatterat.se den 1 november 2016
Ingen kan väl ha undgått Glenn Hyséns i sociala medier vida spridda krönika skriven för Expressen, där han förklarar storheten i Beck-filmerna och bjuder på sin lista över de fem bästa Beck-filmerna. Här kommer listan och tips på var du snabbt och enkelt kan få tag på filmerna för att se ikapp några av filmhistoriens mästerverk.

Boka billiga hotell på nätet med rabattkoder

Publicerad av Rabatterat.se den 8 augusti 2015
Att boka hotell har blivit så mycket enklare nu än innan då du på bara ett poar minuter kan hitta hotell över hela världen på populära bokningssajter så som Hotels.com, Expedia och Booking.com. På dessa sajter kan du söka hotell i den stad du är på väg till för att sedan filtrera hotellen efter stjärnor, närhet till sevärdheter, lägst/högst pris och mycket mer. Ännu bättre är att du i samband med din bokning kan ange en av våra rabattkoder till dessa sajter och komma undan ännu lite billigare.

Prova streaming av tv & film gratis

Publicerad av Rabatterat.se den 21 juli 2015
Det har väl knappast undgått någon vilken framfart tjänsterna för streaming av tv-serier & filmer har haft i Sverige de senaste åren. Numera finns flera av de stora utländska jättarna inom området även att tillgå för oss svenskar och tiden då man behövde vänta månader och ibland till och med år för att få se de nya serierna är över. Nuförtiden kan man se vissa serier så nära inpå den amerikanska premiären som dagen efter att den sänts i USA!

Du vet väl om att du kan testa flera av tjänsterna kostnadsfritt och streama de senaste serierna kostnadsfritt under en månad? Detta utan någon bindningstid! Här hittar du de just nu mest framstående streamingtjänsterna och deras erbjudanden.

Mors dag 2015

Publicerad av Rabatterat.se den 25 maj 2015
Mors dag är en högtid som i Sverige firas den sista söndagen i maj och detta har vi gjort sedan 1919. Mors dag 2015 infaller den 31 maj och om du inte redan har förberett en present till din mamma så kommer här ett par förslag på sista minuten-presenter att klicka hem. Vill du läsa mer om historien bakom varför vi firar mors dag i Sverige så går det att läsa på Wikipedia.

Studenten 2015 - Plakat & Presenter

Publicerad av Rabatterat.se den 24 maj 2015
Nu är det snart studenttider igen och gatorna fulla med konvojer av lastbilsflak lastade med årets gymnasiestudenter. En dag full av glädje och firande av 12 års avklarade studier. Här har vi samlat tips på hur du som ska uppvakta en student kan spara en slant på detta ofta väldigt kostsamma firande med hjälp av några av våra rabatter på studentplakat och studentpresenter.