Mors dag 2015

Mors dag är en högtid som i Sverige firas den sista söndagen i maj och detta har vi gjort sedan 1919. Mors dag 2015 infaller den 31 maj och om du inte redan har förberett en present till din mamma så kommer här ett par förslag på sista minuten-presenter att klicka hem. Vill du läsa mer om historien bakom varför vi firar mors dag i Sverige så går det att läsa på Wikipedia.

Blommor & Blombud

Den allra vanligaste presenten till mammor på denna dag måste vara en blomma eller ett blombud. I samband med mors dag kan vi erbjuda en Euroflorist rabattkod som ger dig 10 % rabatt på din beställning. För att hinna leverera i tid behöver Euroflorist ha din beställning senast på lördag kl. 13. Samma rabatt kan vi även erbjuda hos Gift2day där du utöver blommor kan skicka med en present så som choklad, doftljus eller smycken. Hos Gift2day är sista beställningstid för leverans till mors dag på lördag kl. 11.

Upplevelser

En lite modernare variant av blombuketten skulle kunna vara att ge din mor en upplevelsepresent. Unna din mamma en vinprovning, en dag på spa eller varför inte låta henne provköra en Lamborghini? Om detta är något du tror att din mamma skulle uppskatta kan vi rekommendera ICA Upplevelser som har dessa upplevelser och mycket mer i sitt utbud. Just nu har vi dessutom en rabattkod som ger dig hela 20 % rabatt på din beställning!

Tidningar

Är du ute i allra sista sekunden så är ett av våra stående presenttips en tidningsprenumeration. Tidningskungen har samlat ett stort urval av tidningar som passar många mödrar för endast 159 kr per prenumeration. Du kan dessutom snabbt och enkelt skriva ut ett gratulationskort efter ditt köp så att du slipper komma tomhänt!
Rabatterat.se

Rabatterat.se

25 maj 2015