Billiga presenttips till mors dag

Söndagen den 28 maj är mors dag, det perfekta tillfället för alla söner och döttrar att visa hur mycket de älskar och uppskattar sin mamma. Ett enkelt sätt att göra detta på är att ge bort en fin present. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa för något, och ibland tillåter inte plånboken att man handlar allt det man kanske skulle vilja. Som tur är finns det dock några presenter som alltid brukar gå hem hos mödrar, och som de flesta plånböcker klarar av utan att bli totalt uttömda.

Mödrar i alla åldrar uppskattar såklart att känna sig vackra. Hos Beauty Planet kan du välja bland ett stort och brett utbud av smink och hudvårdsprodukter till riktigt bra priser. Doftljus och rumsdofter är andra presenter som brukar uppskattas av mammor och som man ofta brukar kunna komma undan med att köpa billigt. De är perfekta att använda innan man ska få främmande, eller bara för att fräscha upp i hemmet. Rumsdofter med pinnar, såkallade "fragrance sticks", är särskilt bra eftersom de kan räcka väldigt länge och det även går att kontrollera doftens styrka. För att spara på doften och samtidigt få en svagare arom använder man helt enkelt färre pinnar. På eleven.se kan du köpa allt från doftljus och rumsdofter till parfymer och ett stort antal skönhetsprodukter, allt till en billig peng.

De som av olika anledningar inte har möjlighet att träffa sin mamma på hennes speciella dag kan istället skicka en present eller ett blombud. Det brukar vara lite dyrare att köpa blommor på speciella högtider som mors dag och alla hjärtans dag, detta då efterfrågan på blommor är väldig hög just dessa dagar. Om det är tunnt i plånboken kan det därför vara smart att beställa blommorna någon dag innan istället. Mamma blir nog väldigt glad av en sådan överraskning oavsett vilken dag det handlar om, och det viktigaste är ju att hon blir glad. Interflora har många vackra blommor att välja bland till ett bra pris, och du kan skicka hem dem så att hon får dem på mors dag eller innan.
Rabatterat.se

Rabatterat.se

12 april 2017