Rabattkoder till Apotea

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på apotea.se

Apotea
Apotea är sajten för dig som vill handla läkemedel direkt på nätet utan onödigt krångel. Här slipper du ta hänsyn till öppettider och adresser utan kan istället klicka hem dina önskade varor direkt till brevlådan. Det gör att du i lugn och ro kan välja dina produkter och se till att lägga till dem i varukorgen. På Apoteas hemsida har du en strukturerad sida som hjälper dig att hitta det du vill ha. Med fri frakt behöver det heller inte bli dyrt att göra en beställning hos Apotea. Ännu billigare blir det när du använder dig av en Apotea rabattkod för att få så bra pris på din beställning som möjligt. Läs mer »
Apotea kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjvaror hos Apotea.se
Obekräftat slutdatum
Få fri frakt på ditt köp från apotea.se
Fri frakt på alla beställningar hos Apotea
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Apotea

7

personer har besökt vår sida för Apotea idag

0

personer har sparat pengar hos Apotea idag

Butiker liknande Apotea

Populära butiker i samma kategori som Apotea. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Info om Apotea rabatter

Apotea Screenshot Screenshot från apotea.se
Apotea har ett brett sortiment med såväl receptfria som receptbelagda läkemedel liksom naturläkemedel. För att nå de receptbelagda läkemedlen behöver du legitimera dig på sidan med exempelvis e-legitimation. Receptfria läkemedel kan dock köpas av vem som helst och skickas enkelt ut till dig. Här hittar du klassiska värktabletter som Alvedon och Ibuprofen till ett lågt pris. Här finns också praktiska verktyg som luskam till salu. Om du behöver köpa ny linsvätska kan du göra det till ett billigt pris på Apotea. Kombinera det låga ordinarie priset med en Apotea rabattkod för att spara optimalt med pengar. Ingen kod just nu? Vi har även ett nära samarbete med Apotek Hjärtat som ger oss möjlighet att presentera rabattkoder till dem lite då och då. Det tillkommer inga avgifter utöver priset som du ser på varje individuell vara hos Apotea.

Om du har några frågor angående ditt köp har Apotea en kundservice som svarar på alla dina frågor. Här kan du exempelvis fråga vilket läkemedel som passar bäst för just dina besvär. Här kan du också kontrollera att ditt inköp är säkert att inta tillsammans med andra läkemedel. Du kan ta kontakt med Apotea på såväl telefon som via chatt. Eftersom Apotea också tar sitt miljöansvar är hemleveranserna miljökompenserade för att minimera påverkan på miljön. På Apotea kan du köpa dina varor via högkostnadsskyddet och du kan även använda en av våra Apotea rabattkoder för att få ett optimalt bra pris på din beställning.

Kontakta Apotea

AdressApotea AB
Sveavägen 168, 2 tr
113 46 Stockholm
Telefon08-750 92 20
E-post[email protected]