Rabattkoder till Royal Design

Denna butik är just nu pausad
Vi kan tyvärr inte presentera några rabattkoder till Royal Design just nu. Vår förhoppning är att vi snart kommer kunna börja följa Royal Design igen. Kolla gärna in våra butiker i samma kategori som Royal Design här nedan.

Butiker liknande Royal Design

Populära butiker i samma kategori som Royal Design. Se alla butiker inom kategorin heminredning.
Outletpriser på designvaror
Outletpriser på designvaror
Royal Designs outletavdelning med massor av designprodukter till fantastiska priser. Begränsat antal, gäller så långt lagret räcker.
Obekräftat slutdatum
60% rabatt på design till hemmet
60% rabatt på design till hemmet
Alla aktuella kampanjvaror hos Royal Design. Upp till 60% rabatt på massor av designprodukter!
Obekräftat slutdatum
Få fri frakt på din beställning
Få fri frakt på din beställning
Fri frakt hos Royal Design vid köp över 500 kr
Obekräftat slutdatum

Missa inga rabattkoder till Royal Design, gå med i vårt nyhetsbrev!

Royal Design spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Studenten 2015 - Plakat & Presenter
Nu är det snart studenttider igen och gatorna fulla med konvojer av lastbilsflak lastade med årets gymnasiestudenter. En dag full av glädje och firande av 12 års avklarade studier. Här har vi samlat tips på hur du som ska uppvakta en student kan spara en slant på detta ofta väldigt kostsamma firande med hjälp av några av våra rabatter på studentplakat och studentpresenter. Studentplakat För at
Publicerad av Rabatterat.se den 24 maj 2015

Handla med rabatt på royaldesign.se

Royal Design
Royal Design har Sveriges största utbud av produkter inom sin nisch med ett enormt utbud inom design och heminredning för ditt hem och kontor. Du får fri frakt hos Royal Design vid köp över 500 kr och kan dessutom välja att hämta ut din beställning hos någon av Royal Designs fysiska butiker. Hos Royal Design hittar du alltid kampanjer på utvalda varumärken med rejäla rabatter och med en Royal Design rabattkod kan du få ner priset ännu mer om en sådan finns tillgänglig för tillfället. Välj och vraka bland över 100 000 produkter som innefattar allt du kan tänkas behöva i köket, möbler och belysning från Skandinaviens främsta varumärken och designers. Glöm inte att fylla i din rabattkod till Royal Design i kassan!
Royal Design Screenshot

Info om Royal Design rabatter

Den vanligaste rabattkoden till Royal Design som vi med jämna mellanrum kan erbjuda våra besökare är 5 % rabatt på din beställning vid köp över 1000 kr, det innebär att du får minst 50 kr i rabatt på ditt köp när du använder dig av den. Det fina med din Royal Design rabattkod är att du kan kombinera den med deras outlet-avdelning och på så sätt få ytterligare 5% rabatt på deras redan låga reapriser. Alla samlade rabattkoder och rabatter hos Royal Design har vi samlat här nedan, välj den som passar din order bäst och gör ett klipp på designprodukter redan idag. Vi uppdaterar med nya kampanjer och rabatter dagligen för att du ska kunna köpa designvaror till bästa möjliga pris.

Företaget startades 1999 och affärsidén är att sälja "Design Till Rätt Pris!". Om du dessutom använder dig av en av våra Royal Design rabattkoder blir priset ännu mer rätt. Hos Royal Design hittar du ett stort och genomtänkt urval från Skandinaviens och Europas främsta varumärken inom design i alla prislägen. Utöver onlinebutiken som du hittar på royaldesign.se så finns Royal Design numera även som fysiska butiker i ett flertal städer sedan de 2013 tog över driften av ett flertal Cervera-butiker och ytterligare ett par fristående köks- och inredningsbutiker. 2014 köpte Royal Design dessutom inredningsbutiken RUM21 från Qliro Group.

Royal Design säljer bland annat design- och inredningsprodukter från välkända varumärken så som Kosta Boda, Orrefors, iittala, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Hackman, Menu, Royal Copenhagen, Mats Jonasson Målerås, BodaNova, Sagaform, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk, Rörstrand, Holmegaard, Eva Solo med flera. Deras utbud ökar hela tiden då de fyller på med nya spännande varumärken & kollektioner från världens alla hörn.

Hur använder jag min Royal Design rabattkod?

Plocka ihop de varor du önskar köpa genom att lägga dem i kundvagnen. När du känner dig klar med detta följer du stegen nedan för att aktivera din rabattkod och få rabatt på ditt köp hos Royal Design.

1. Klicka på knappen Gå till kassan uppe till höger i butiken.
2. Ange betalsätt, dina kunduppgifter samt leveranssätt. Klicka därefter på knappen Fortsätt till betalning. Kampanjkoder eller presentkort anges i nästa steg.
3. I fältet märkt Presentkort nr eller Kampanjkod fyller du i rabattkoden och klickar därefter på knappen Aktivera.
4. Klicka dig vidare via knappen Betala där du bekräftar och betalar din beställning.
5. Klart! Din beställning från Royal Design är nu lagd och har du gjort rätt så är din rabatt avdragen från slutsumman.

Använda en rabattkod hos Royal Design

Kontakta Royal Design

AdressRoyal Design Group AB
Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar
Telefon010-510 70 70
E-post[email protected]