Rabattkoder till ASOS

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på asos.com

ASOS
ASOS är en världsomspännande butik online som säljer mode och skönhetsprodukter för kvinnor och män. Via sin hemsida marknadsför ASOS över 850 varumärken och 80 000 olika produkter. Med en ASOS rabattkod kan du handla kläder, skor och accessoarer från märken som Abercrombie & Fitch, French Connection, Hollister, Michael Kors, Nike, Pimkie och många andra. Företagets huvudsakliga målgrupp är modemedvetna individer mellan 20 och 30 år som alltid är på jakt efter det senaste inom mode och skönhet. ASOS är mycket aktiva i sin marknadsföring via sociala medier och ger även ut en tidning med moderelaterade artiklar och skönhetstips. Läs mer »
Outlet med upp till 70% rabatt
Outlet/lagerrensning med upp till 70% rabatt på ett stort urval plagg (kvinna)
Obekräftat slutdatum
Upp till 70% rabatt på varor till honom
Outlet/lagerrensning med upp till 70% rabatt på ett stort urval plagg (man)
Obekräftat slutdatum
Fri frakt & retur hos Asos.com
Just nu fri frakt och fria returer på alla beställningar över 370 kr från ASOS. Gäller standard-leverans.
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till ASOS

5

personer har besökt vår sida för ASOS idag

17

personer har sparat pengar hos ASOS denna vecka

Butiker liknande ASOS

Populära butiker i samma kategori som ASOS. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om ASOS rabatter

ASOS Screenshot Screenshot från asos.com
ASOS är ett globalt modevaruhus på nätet med försäljning och leverans till över 190 länder! Företaget började sin framgångssaga år 2000 när det grundades av Nick Robertson och Quentin Griffiths under namnet AsSeenOnScreen, man bytte snabbt namn till det kortare och mer marknadsföringsvänliga ASOS. Huvudkvarteren ligger i Camden Town i London och ASOS är Storbritanniens största oberoende företag online i sin genre, idag levererar företaget kläder och skönhetsrelaterade produkter till en stor del av världens alla länder. ASOS har utöver ett brett utbud av välkända varumärken även en egen kollektion till riktigt bra priser.

När du handlar med en ASOS rabattkod kan du välja att betala med betalkort, kreditkort eller PayPal. Alla produkter skickas från lager inom EUs gränser så inga extra tull- eller momsavgifter tillkommer till din beställning. Leveranskostnaden beror på för hur mycket du som kund beställer samt vilket leveranssätt du väljer. En standardleverans kostar 30 kronor, ASOS bjuder på frakten för alla ordrar som överstiger 235 kronor. En expressleverans kostar 120 kronor oavsett orderns värde. En vanlig standardleverans tar 5 arbetsdagar och en expressleverans levereras inom 3 arbetsdagar.

ASOS erbjuder 28 dagars öppet köp från det att varan levererats till kunden. Kostnaden för returer uppgår till 77 kronor för en vanlig försändelse och 147 kronor för en rekommenderad försändelse som det går att spåra. Vid returer fyller kunden i en blankett och postar varan som ska returneras från sitt lokala postkontor.

Kampanjer och rabatter är relativt vanligt hos ASOS som ofta kör kortare kampanjer med 20-30% på utvalda varor. Detta gäller även den svenska konkurrenten NA-KD som även de är aggressiva i sin marknadsföring med sina NA-KD rabattkoder. Utöver ASOS kampanjer så finns det även möjlighet att använda sig av ASOS rabattkoder som finns tillgängliga med jämna mellanrum, dessa publicerar vi givetvis här så håll utkik på den här sidan för att inte missa några nya rabattkoder, erbjudanden eller kampanjer.

Kontakta ASOS

AdressASOS.com Limited
Greater London House, Hampstead Road, London
England, NW1 7FB