Rabattkoder till Bachelorbox

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bachelorbox.se

Bachelorbox
Förbrukningsprodukter är något som alla killar använder. Ändå kan det vara en tidskrävande uppgift att behöva samla ihop hygienartiklar och underkläder med jämna mellanrum. Bachelorbox har startat sin verksamhet med tanken att killar ska få sina mest nödvändiga produkter levererade till sig utan svårigheter. En Bachelorbox är precis vad det låter som - en ungkarlslåda. Här finns de viktigaste produkterna, som kalsonger, tandkräm och tandborste, för att klara sig i vardagen. Numera säljs lådorna till såväl äldre män som unga killar, oavsett civilstatus. Med en Bachelorbox rabattkod blir det ännu billigare att lägga en beställning. Läs mer »
Fri frakt hos Bachelorbox
Alla boxar från Bachelorbox skickas fraktfritt hem till dig
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Bachelorbox

49

personer har besökt vår sida för Bachelorbox denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Bachelorbox denna vecka

Info om Bachelorbox rabatter

Bachelorbox Screenshot Screenshot från bachelorbox.se
Bachelorbox grundades av Elisabeth, en mamma till tre söner som insåg behovet av att få förbrukningsprodukter leverade till sig för enkelhetens skull. I början bestod företaget nämligen endast av Elisabeths lådor till sina söner. Snart insåg hon att fler skulle kunna ha nytta av idén och Bachelorbox var grundat. Idag finns hennes lådor att beställa på hemsidan där du själv väljer vilket innehåll du vill ha. Du kan variera såväl mängden material i lådan som frekvensen för dess utskickande. Normalt får du din låda mellan den 27:e och 30:e i vald månad. När du använder en Bachelorbox rabattkod blir din prenumeration ännu mer prisvärd.

Med nya, fräscha förbrukningsprodukter slipper du trasiga strumpor i byrålådan liksom slut tandkräm i tuben. För att leverera högsta kvalitet använder sig Bachelorbox av erkända leverantörer. Om du vill köpa till individuella produkter kan du göra det på hemsidan. Där kan du också knappa in en av våra Bachelorbox rabattkoder för att få till ett bättre pris. Om du vill avsluta din prenumeration på en Bachelorbox kan du göra det med omedelbar verkan. Så länge du avbokar före den 15:e skickas din låda inte ut. Om din låda inkluderar något som du vill byta, exempelvis ett par kalsonger i fel storlek, kan du kontakta kundtjänsten för att lösa det.