Rabattkoder till Best Western

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bestwestern.se

Best Western
Best Western startades år 1949 och är idag världens största hotellfamilj med över 4000 hotell i över 100 länder. Bara i Sverige så finns över 80 privatägda hotell som vart och ett kommer med en egen stil och karaktär och finns utspridda på 50 olika orter. Bo till bästa pris på gedigna och personliga hotell med en Best Western rabattkod från oss. Passa även på att ta en titt på deras stora utbud av hotellpaket och erbjudanden på hotell & aktiviteter. Läs mer »
20% rabatt hos Best Western
Bo 2 nätter och få 20% rabatt eller bo 3 nätter och få 30% rabatt. Välj mellan 140 hotell i Skandinavien och Finland.
Obekräftat slutdatum
Weekendrabatt på hotell
Upp till 30% rabatt på hotell under weekends och lov hos Best Western
Obekräftat slutdatum
10% rabatt hos Best Western
10% rabatt för gäster över 60 år (leg)
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Best Western

2

personer har besökt vår sida för Best Western idag

0

personer har sparat pengar hos Best Western idag

Butiker liknande Best Western

Populära butiker i samma kategori som Best Western. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om Best Western rabatter

Bland hotellen i Best Western familjen så finns boende för alla typer av resenärer. För dig som vill ha de bästa förutsättningarna för en perfekt City Weekend så finns det givetvis ett flertal Best Western hotell att välja mellan i storstäder så som t ex Stockholm, Göteborg och Malmö. Men oavsett om det är dags att unna sig den där shoppingresan, eller att ta med en kär familjemedlem för en helg på spa, eller om det är närhet till naturen som lockar, så finns ett Best Western för dig.

Under en vistelse på ett Best Western hotell så kan du räkna med både tillgänglighet och god standard. Hotellgäster har fri tillgång till internet och för allas trevnad och hälsa så är hotellrummen alltid 100% rökfria. För att erbjuda den bästa möjliga start på dagen så serveras varje dag en god och varierad frukost utan extra kostnad. Best Western lägger dessutom stor vikt vid miljö och jobbar aktivt med Svanen märkning.

För att kunna garantera sina gäster den bästa möjliga upplevelse så genomgår alla hotell omfattande kvalitetskontroller, där även gästerna ges möjlighet att lämna omdömen så att var och en av hotellen skall kunna fortsätta att sträva efter att leverera bästa möjliga vistelse. Välkommen att uppleva omväxlande boendemöjligheter, god närvaro och personlig prägel. Boka din vistelse till ett rabatterat pris med en Best Western rabattkod idag!

Best Western ger sina lojala kunder möjlighet till fina förmåner i deras lojalitetsprogram Best Western Rewards. Där ges poäng för varje spenderad natt som sedan kan växlas in mot fria övernattningar hos Best Western eller någon av deras samarbetspartners. De högre medlemsnivåerna kan till exempel ge uppgraderingar, rabatter, senare utcheckning och mycket mer.