Rabattkoder till Buildor

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på buildor.se

Buildor
Buildor, det billiga byggvaruhuset online, har ett brett sortiment av byggvaror och inredning till konkurrenskraftiga priser. Det är också utifrån detta de har tagit sin slogan Mer byggvaror för pengarna. Med våra Buildor rabattkoder finns möjlighet att göra dessa redan låga priser ännu lägre! Hos Buildor.se hittar du välkända varumärken så som Grohe, Gustavsberg, IFÖ, Pergo, Stiga och Svedbergs och många fler i alla möjliga prisklasser. Du får fri frakt vid köp över 1999 kr och öppet köp i 14 dagar. Din beställning hanteras samma dag om du lägger den en vardag innan kl. 19. Läs mer »
Buildor erbjudande
Alla aktuella erbjudanden och kampanjer hos Buildor.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Buildor
Fri frakt på alla beställningar över 1999 kr hos Buildor.se
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Buildor

207

personer har besökt vår sida för Buildor denna vecka

9

personer har sparat pengar hos Buildor denna vecka

Butiker liknande Buildor

Populära butiker i samma kategori som Buildor. Se alla butiker inom kategorin bygg.

Info om Buildor rabatter

Buildor Screenshot Screenshot från buildor.se
Sverige är fyllt av händiga människor som ständigt letar efter nya spännande projekt att uppgradera sina hem med. Buildor är byggvaruhuset på nätet som tillhandahåller allt som behövs för stora såväl som små projekt. Om du står i färd med att starta ett stort projekt för ditt hem och inte riktigt vet hur du ska börja eller exakt vad du behöver för att kunna ro det i land så står Buildors kunniga personal redo att hjälpa till. Buildor är ett byggvaruhus baserat i Solna som har som ambition att leverera billiga byggvaror till fingerfärdiga personer i hela Sverige. Buildor slog upp de virtuella portarna under år 2013 och var då ett fristående företag men slogs under 2015 samman med Byggmax. En sammanslagning som gjorde att de kan sätta ännu mer konkurrenskraftiga priser, vilka blir ännu snällare mot plånboken med en Buildor rabattkod.

Oavsett om du är ute efter att bygga ett attefallshus eller en friggebod i din villaträdgård eller bara vill byta ut kökskranen så har Buildor precis det du behöver. På Buildors hemsida kan du med lätthet söka fram allt från färdiga byggsatser av, till exempel tidigare nämnda, attefallshus till fysiskt mindre, men inte desto mindre viktiga, fördelningsdosor för elektriska prylar. För att bara nämna några produktkategorier ur det stora sortimentet: dörrhandtag & beslag, badkar, dusch, laminatgolv, parkettgolv, trägolv, tapeter, trädgårdsmaskiner, verktyg, golvvärme och vvs. De har utöver det ett brett utbud av inredningsrelaterade varor som inkluderar klockor, speglar, textilier som mattor och gardiner, hyllor samt öppna spisar och braskaminer. Med en rabattkod till Buildor får du tillgång till ett redan billigt och omfattande sortiment till ännu bättre priser.

Fullt medvetna om att det är krävande att komma igång med genomgripande arbeten som har med ditt hem att göra har Buildor en kundtjänst som kan hjälpa dig och de har öppet vardagar mellan 09:00-17:00. Dem når man snabbast via telefon. Buildor har ingen fysisk butik utan all handel sker över nätet. Eftersom det förmodligen är ovant för många att beställa byggvaror över nätet kan det vara värt att nämna att varor som väger mindre än 20 kg levereras till ditt postombud och varor över 20 kg direkt hem till din dörr. Det är fri frakt på alla varor och leveranstiderna varierar beroende på vara, men målsättningen är att du ska ha dina varor inom en vecka. Det finns möjligheter att betala mot faktura eller delbetalning också om du använder dig av en Buildor rabattkod.

Kontakta Buildor

AdressBuildor.se
Armégatan 40
171 71 Solna
Telefon08 684 390 90
E-post[email protected]