Rabattkoder till Björn Borg

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bjornborg.com

Björn Borg
Björn Borgs huvudinriktning är snygga och innovativa modeunderkläder för både män och kvinnor. Utöver underkläder innefattar verksamheten även väskor, skor och solglasögon för den modemedvetna. Björn Borg registrerades i sin nuvarande form redan på 1980-talet och har sedan dess arbetat för att ligga i framkant inom sitt område. De erbjuder hög kvalitet och snygg design. Varumärket karakteriseras av spännande och nytänkande mönster och färger, som i sin tur kompletteras av ett bassortiment med mer klassiska modeller. Den som söker sköna underkläder som samtidigt är snygg och som passar både till vardags och fest har hittat rätt hos Björn Borg. Med en Björn Borg rabattkod får du rabatt på ditt nästa köp. Hämta din rabattkod här nedan. Läs mer »
20% rabatt hos Björn Borg
Med denna rabattkod får du 20% rabatt på ordinarie priser hos Björn Borg
Giltig t.o.m. tisdag 31 december 2024
Rea med upp till 50% rabatt
Alla aktuella reavaror hos Björn Borg. Spara upp till 50% på underkläder & sportkläder.
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Björn Borg
Fri frakt på alla beställningar över 800 kr hos Björn Borg
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Björn Borg

68

personer har besökt vår sida för Björn Borg idag

1

person har sparat pengar hos Björn Borg idag

Butiker liknande Björn Borg

Populära butiker i samma kategori som Björn Borg. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Björn Borg rabatter

Björn Borg Screenshot Screenshot från bjornborg.com
Björn Borg är ett modeinriktat sportvarumärke som startades i Sverige i början på 1990-talet och bär den legendariska svenska tennisspelarens namn. Produkterna har en unik kombination av sport, mode och fantastisk passform och är gjorda för konsumenter som vill vara aktiva utan att kompromissa attraktiviteten. Björn Borg vill vara nummer ett i design och passform men också kunna röra sinnen och hjärtan. Produkterna är trendiga och moderiktiga med en sportig, aktiv och attraktiv identitet samt karakteristiska mönster och färger. Du får mer underkläder för pengarna när du handlar med din Björn Borg rabattkod på bjornborg.com så glöm inte att kolla in vad vi kan erbjuda för rabatter innan du lägger din beställning.

Björn Borg säljer herr-, dam- och barnunderkläder, sportkläder, loungewear, sovkläder, strumpor, badkläder, fritids- och sportskor, väskor (handväskor, sportväskor, resväskor), plånböcker, handskar, bälten och glasögon, glasögonbågar samt solglasögon. Det finns även kollektioner med mer klassiska underkläder samt flera bh-modeller. Det finns dessutom en kollektion med mer funktionsinriktade underkläder för den aktiva användaren. Björn Borg har även två serier dofter - Björn Borg JA! med doft- och hudvårdsprodukter för både dam och herr och Björn Borg Heritage med doft och deostick för män.

Björn Borg-produkter säljs på ett trettiotal marknader av vilka Sverige, Holland, Danmark, Norge, Belgien och Finland är de största. Genom webbshopen på bjornborg.com säljs Björn Borg-produkter till i stort sett hela världen.

Björn Borg, som är svensk från födseln, litar på individuell styrka men drivs samtidigt av sitt kollektiva uppdrag - att sprida mer kärlek i världen. Alla produkter, från design och funktion ner till minsta sömn, vill uppmuntra människor att känna sig mer aktiva och attraktiva och man brinner för att ta en aktiv ställning för mer kärlek i världen, i alla dess vackra former. Använd din rabattkod hos Björn Borg redan nu - för mer kärlek i världen!

Björn Borgs interaktiva kampanj "First Person Lover", där man ville ha mer kärlek i spelvärlden och samtidigt lanserade senaste vårkollektionen i ett onlinebaserat dataspel, var en stor succé som upplevdes av mer än 15 miljoner spelare.