Rabattkoder till Bluestore

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bluestore.se

Bluestore
Frisörkedjan Attityd startade blygsamt som en frisörsalong i Örnsköldsvik 2002. Salongen gjorde stor succé, till den grad att man snart expanderade man med nya salonger på nya orter, som Umeå, Östersund och Falund. Idag har man 20 frisörsalonger i tio olika orter i norra Sverige, från Borlänge till Luleå. Men Attityd nöjer sig inte med att dominera norra Sverige, planer finns på en offensiv söderut! Med en Bluestore rabattkod har du dock chansen att komma undan ännu lite billigare! Oavsett om du själv är professionell frisör, eller bara gillar att ta hand om dig själv och ditt hår - med en rabattkod till Bluestore kan du ge ditt hår den omvårdnad det förtjänar, med produkter från några av världens främsta märken. Läs mer »
Fri frakt hos Bluestore
Just nu fri frakt över 100 kr hos Bluestore
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Bluestore

17

personer har besökt vår sida för Bluestore denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Bluestore idag

Butiker liknande Bluestore

Populära butiker i samma kategori som Bluestore. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Bluestore rabatter

Bluestore Screenshot Screenshot från bluestore.se
På jakt efter riktigt bra och billiga hårvårdsprodukter? Det hittar du på Bluestore.se. Den populära nätbutiken för hårvårdsprodukter startades år 2002 av det svenska företaget Attityd i Sverige AB, som också driver 20 frisörsalonger från Borlänge i söder till Luleå i norr.

På Bluestore.se hittar du allt från bra hårvårdsprodukter, stylingverktyg, smink och make up till riktigt låga priser. Här handlar du enkelt och billigt alla produkter som ditt hår och din hud behöver, vare sig du är man eller kvinna. Sortimentet rymmer produkter från en lång rad populära märken så som Alterna, Divines, Ed Hardy, Fudge, Goldwell, Gentlemen of Sweden, Gorgeous, Lernberger Stafsing, Maybelinne, Wella och många andra kända svenska och internationella märken. I utbudet hittar du såväl schampon, balsam och inpackningar, hårfärg och löshår, locktänger och plattänger som klippmaskiner, speglar och hårfönar, hårborstar och make up-borstar, puder och rengöring, duschkrämer och rakprodukter. För barnen finns också en hel del bra produkter, som till exempel roliga hårsprayer som sätter färg eller glitter på håret och är lätta att tvätta ur.

På Bluestore handlar du tryggt och enkelt. Du får snabba leveranser av dina varor och fri frakt på alla beställningar över 100 kr. Du får dessutom alltid ett varuprov på någon spännande ny produkt helt gratis i varje paket. Med en Bluestore rabattkod får du ett ännu bättre pris på de redan förmånliga priserna. Bluestore erbjuder även produkter inom områden som hudvård, make-up och smink och olika stylingverktyg, som värmeborstar, locktångar och klippmaskiner. Kort sagt erbjuder Bluestore det mesta som krävs för styling och omvårdnad av såväl hår som resten av kroppen, för både proffset och skönhets-entusiasten. Våra rabattkoder till Bluestore gör ingen skillnad på om du tar hand om andra, eller bara dig själv. Rabattkoderna till Bluestore här ovan gäller på hela eller utvalda delar av sortimentet av hårvårdsprodukter, stylingverktyg, smink och make up. Aktuella Bluestore rabattkoder hittar du på den här sidan.

Använd din rabattkod nästa gång du handlar hår- och hudvårdsprodukter på Bluestore.se så dras rabatten av direkt i kassan. Kom bara ihåg att göra din beställning innan din rabattkod löper ut. Varför inte passa på att beställa hem allt du behöver redan i dag? Gör som många andra och upptäck fördelarna med att handla på Bluestore.se du också!