Rabattkoder till Bolt

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bolt.eu

Bolt
Bolt är ett transportnätverk där du kan beställa enkla resor direkt i telefonen. Via appen väljer du ut en destination att åka till, sedan beställer du en resa. När en lämplig förare i din närhet får meddelande om beställningen kommer de direkt till dig med sin bil och kör dig och ditt sällskap dit du vill åka. Att resa med Bolt är både billigare och enklare än att åka med exempelvis en taxi. Tack vare att tjänsten håller en låg avgift tjänar förare på att jobba med Bolt och behöver därför inte ta lika mycket betalt av resenärerna. Att dessutom slippa ringa och beskriva adresser och tider gör allting enkelt. Med några få klick i appen är din beställning redan klar och på väg till dig. Du kan även använda en eventuell Bolt rabattkod direkt i appen och behöver inte krångla med det efter resan. Skulle du stöta på några problem eller vill ställa några frågor, finns kundtjänsten alltid snabbt tillhands. Du kan ta kontakt via e-post eller direkt i appen. Beroende på vilken stad du befinner dig i finns det även flera val för bilar att välja mellan. Standarden tar 1-4 personer enkelt och smidigt till din destination. Är ni fler, erbjuder vissa bilar för upp till 8 passagerare. Vill du resa med stil finns de även platser som har lyxiga bilar som gör att du anländer på bästa sätt. Läs mer »
Bolt rabattkod
Med denna Bolt rabattkod får du en kostnadsfri taxiresa för upp till 120 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Bolt

11

personer har besökt vår sida för Bolt idag

1

person har sparat pengar hos Bolt denna vecka

Info om Bolt rabatter

Bolt Screenshot Screenshot från bolt.eu
Bolt är det nya namnet på transportnätverket. Tidigare hette de Taxify, men ändrade namn under 2018 efter att ha gjort en nystart och storsatsning på företaget. Allt kom igång tack vare Markus Villig som vid endast 19 år startade en form av taxibolag. Det bolaget kombinerade Tallinns och Rigas taxiservice till en och samma plattform år 2013. Utvecklingen fortsatte till London 2017 och sedan vidare till Paris och Lissabon. Det var under den tiden som man började använda sig av en Bolt rabattkod för att locka till sig fler resenärer. År 2019 var företaget stort och bara i London finns det över 20 000 registrerade förare tillgängliga. Under augusti 2019 började även företaget att hantera matleveranser under namnet Bolt Food. Den börjar i Tallinn, men kommer att utöka i Europa under det följande året. Idag värderas företaget till över en miljard dollar och är klassad som en stor framgång. Bolt är utspridd över hela världen i bland annat Europa, Afrika, Asien och USA. Medan de fortfarande utökar antal städer, är Bolt en välkänt internationellt märke.

Att resa med Bolt är mycket säkert, både för föraren och resenären. När en förare accepterat en förfrågan om en resa kommer förarens info att dyka upp i resenärens telefon. Saker som namn på personen och bilens registreringsnummer blir genast tillgängliga. När resan är klar kan både föraren och resenären rösta upp eller ner varandra i appen för att förvarna andra om en utav dem har uppfört sig illa. För att föraren ska ha tillstånd att köra andra måste personen gå igenom en bakgrundskontroll. De måste även genomföra en träning och ha haft körkort i minst tre år. I appen finns det även en knapp för SOS vid nödlägen. Betalning kan göras direkt i bilen, eller via appen. Att sköta betalningar och eventuell rabattkod till Bolt direkt i telefonen ökar säkerheten ännu mer. Den info som samlas om passagerare i appen delas aldrig med någon annan. Föraren kan endast se ditt namn och plats. All annan information som betalningsmetod, adress, kontaktinfo mm. delas aldrig med en tredje part. Den information som sparas finns endast där som en säkerhet för att föraren ska få sin betalning om det skulle ske en smitning.