Rabattkoder till Boob Design

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på boobdesign.se

Boob Design
Boob Design tillverkar funktionella kläder för gravida och ammande kvinnor. Deras huvudsakliga idé är att kläder ska vara bekväma, moderna och funktionella även för kvinnor under graviditeten och under amningsperioden. När man använder sin Boob Design rabattkod försäkrar Boob Design att alla plagg är producerade omsorgsfullt och är till för att användas om och om igen. Läs mer »
Boob Designs outletavdelning
Fynda amnings- & gravidkläder till rabatterade priser i Boob Designs outlet
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Boob Design
Få fri frakt hos Boob Design vid beställning över 995 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Boob Design

4

personer har besökt vår sida för Boob Design idag

0

personer har sparat pengar hos Boob Design idag

Butiker liknande Boob Design

Populära butiker i samma kategori som Boob Design. Se alla butiker inom kategorin mammakläder.

Info om Boob Design rabatter

Boob Design Screenshot Screenshot från boobdesign.se
Boob Design strävar efter att alltid tillverka kläder med så lite miljöpåverkan som möjligt. Man lägger därmed ett gediget arbete på att deras olika artiklar alltid är miljöoptimala i avseende funktion, design, produktion och materialval. I nuläget använder man 83% hållbara material så som lyocell, ekologisk bomull och återvunnen polyester samt polyamid. All tillverkning av Boob Designs artiklar tillverkas i Europa. Detta för att man vill försäkra sig om att alla inblandade i produktionen får en skälig lön och bra arbetsförhållanden. Man förespråkar även att deras kläder skänks bort eller återanvänds när man inte längre använder dem.

Man handlar lätt och smidigt direkt på Boob Designs hemsida. Webbshoppen är enkel att använda och de olika plaggen är indelade i olika kategorier beroende på vad man letar efter. Här kan man hitta allt från klänningar som är anpassade för en graviditet och amningsperiod till badkläder och olika träningsplagg som är lämpliga under graviditeten. Man har även en kategori för "outlet". I denna finns blandade artiklar till nedsatta priser. Genom att använda en rabattkod hos Boob Design kan man här hitta diverse gravid eller amningsplagg till mycket förmånliga priser. Boob Design säljer även olika amningstillbehör som kan underlätta amningsperioden. För att underlätta för kunden finns en storleksguide om man är osäker på vad man ska välja.

När man handlar i webbshoppen läggs alla artiklar direkt i varukorgen. Härifrån kan man välja betalningsalternativ och leveransadress. Boob Design accepterar Visa, Mastercard, Paypal, Klarna delbetalning eller faktura. Vill man använda en Boob Design rabattkod skriver man in den under "kampanjkod". Rabatten dras av direkt innan betalningen.