Rabattkoder till C Stockholm

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på csthlm.com

C Stockholm
C Stockholm är butiken som använder sig av en lång tradition av svensk design för att utforma sina smycken. Det betyder att du kan vara säker på att alla smycken hos C Stockholm har designats med största möjliga kunskap och omtanke. Det ger ett brett utbud av olika smycken som alla har hög kvalitet som gemensam nämnare. C Stockholm har sedan starten 2008 erbjudit smycken av högsta klass till sina kunder. Numera finns de både representerade i den egna webbshoppen liksom hos olika återförsäljare. Om du vill ha så bra pris som möjligt på dina smycken kan du använda dig av en C Stockholm rabattkod. Läs mer »
Rea med upp till 50% rabatt
Alla aktuella smycken på rea hos C Stockholm. Upp till 50% rabatt!
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos C Stockholm
Fri frakt på alla beställningar över 400 kr hos C Stockholm
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till C Stockholm

20

personer har besökt vår sida för C Stockholm denna vecka

5

personer har sparat pengar hos C Stockholm denna vecka

Butiker liknande C Stockholm

Populära butiker i samma kategori som C Stockholm. Se alla butiker inom kategorin smycken.

Info om C Stockholm rabatter

C Stockholm Screenshot Screenshot från csthlm.com
En grundläggande tanke som genomsyrar C Stockholm är att det ska vara smycken som håller sig snygga och fräscha under en längre tid. För att uppnå det använder företaget rostfritt stål i sin formgivning. På så sätt slipper du oroa dig för att smyckena skadas eller försämras över tid. Några missfärgningar eller bortnötning ska inte ske vid normal användning. Det innebär att smycken från C Stockholm inte bara behöver hänga i smyckeskåpet utan kan användas vid alla tillfällen. I webbshoppen finns alltifrån örhängen till halsband och kedjor till försäljning. Med en C Stockholm rabattkod blir din beställning ännu billigare.

C Stockholm har återförsäljare över hela landet, främst koncentrerat till städer. När du beställer dina varor från webbshoppen kan du däremot befinna dig var du vill i Sverige. Med snabb leverans skickas nämligen dina smycken direkt till din stad där du kan hämta ut dem på ett leveransställe nära dig. Då kan du också i lugn och ro välja ut smycken som passar just dina preferenser bäst. Om du dessutom lägger en beställning på över 400 kr betalar du inte en krona i frakt, annars kostar det endast 29 kr med Posten. Du kan betala med såväl kort som faktura i webbshoppen och med en av våra rabattkoder till C Stockholm får du rabatt på det ordinarie priset.