Rabattkoder till SoffaDirekt

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på soffadirekt.se

SoffaDirekt
SoffaDirekt är möbelhandeln på nätet där du kan köpa sköna och funktionella soffor och sängar. Företagets koncept heter Smart Comfort, dvs. att designa, producera, sälja och leverera möblerna direkt från fabriken hem till dig. Eftersom man inte har några dyra mellanhänder går det att hålla mycket låga priser, och ännu billigare blir det om du utnyttjar en SoffaDirekt rabattkod vid din beställning. Läs mer »
5% rabatt på SoffaDirekt.se
Med denna rabattkod till SoffaDirekt får du 5% rabatt på hela sortimentet. Gäller ej på reavaror.
Obekräftat slutdatum
Top Deals hos SoffaDirekt
Alla aktuella deals med upp upp till 50% rabatt på utvalda storsäljare hos SoffaDirekt.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos SoffaDirekt
Fri frakt på alla beställningar hos SoffaDirekt.se
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till SoffaDirekt

50

personer har besökt vår sida för SoffaDirekt denna vecka

16

personer har sparat pengar hos SoffaDirekt denna vecka

Butiker liknande SoffaDirekt

Populära butiker i samma kategori som SoffaDirekt. Se alla butiker inom kategorin soffor.

Info om SoffaDirekt rabatter

SoffaDirekt Screenshot Screenshot från soffadirekt.se
SoffaDirekt har sitt säte i Norrköping, och där finns även ett obemannat visningsrum. Genom sms får du en kod som ger dig tillträde dit när det passar dig. Där visas även exempel ur möbel- och tygsortimentet upp, så att du får en bra uppfattning om den fina kvaliteten på möbelutbudet.

Bjud hem släkt och vänner för att i gott sällskap se Kalle Ankas jul i din nya sköna soffa från SoffaDirekt. Använd dig dessutom av en av våra SoffaDirekt rabattkoder tillsammans med de redan förmånliga priserna och få pengar över till extra lyxiga julklappar till dig själv eller din omgivning. Företaget tillhandahåller ett brett sortiment av hög kvalitet i varierande prisklasser. Oavsett om du är ute efter en vacker möbel, ergonomisk fulländning eller ett prisvärt alternativ så finns garanterat det du söker. På SoffaDirekt hittar du alltså soffor, fåtöljer och sängar i många olika modeller, och även passande tillbehör såsom soffbord, fotpallar, sänggavlar och kuddar. Så hämta din rabattkod till SoffaDirekt nedan och fynda i det stora sortimentet!

Om priset inte räcker till som argument för att köpa din nya soffa eller säng hos SoffaDirekt, kanske du gärna undviker att ut och trängas i julruschen eller influensatider för att få hem din nya möbel. Då är det här sättet att handla på. Beställ online och få din leverans redan 2-6 dagar senare utan extra kostnad, men glöm inte att ange din SoffaDirekt rabattkod vid beställningen. Vill du trots allt prova din soffa eller säng innan investering, kan du självklart besöka ett av företagets obemannade showroom.

Vare sig du behöver en ny soffa till din stora livliga familj, eller för att krypa ner ensam framför höstens spännande serier och filmer, så gör en fräsch och skön soffa dig lite gladare och piggare. Vad du än beställer så kommer leveransen direkt från fabrik, och nog strömmar väl ändå endorfin-nivån till lite extra vid doften av nybehandlat trä och oanvänt tyg?

Över 500 soffor lagerhålls och kan levereras inom en vecka var du än bor i Sverige. Inga onödiga mellanhänder och återförsäljare gör att resultat blir en prisnivå som står i en klass för sig. Och med en rabattkod så kan priset nästan bli overkligt fördelaktigt för dig som konsument.

På SoffaDirekt hittar du marknadens skönaste soffor, sängar, kuddar och mattor tillsammans med snygga och praktiska soffbord och utemöbler. Hela sortimentet och svar på andra frågor hittar du enkelt på soffadirekt.se

Kontakta SoffaDirekt

AdressSoffadirekt Scandinavia AB
Malmgatan 5N 15 A
602 23 Norrköping
Telefon011-470 76 76
E-post[email protected]