Rabattkoder till Chokladbudet

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på chokladbudet.se

Chokladbudet
Chokladbudet är en typ av presentförmedlare som erbjuder tjänsten att skicka choklad och en hälsning per bud. Detta kan vara till företag, medarbetare, kollegor eller i olika privata sammanhang. En smidig lösning om man vill överraska någon med en trevlig present, oavsett om det är en speciell dag eller inte. Man kan därmed använda en Chokladbudet rabattkod för att skicka choklad till någon man tycker om eller vill skämma bort lite extra. Chokladbudet arbetar hela tiden på att förbättra och utveckla sitt sortiment av choklad. Stort fokus ligger på själva inslagningen och hur det presenteras för mottagaren. För många kan ett chokladbud därmed vara extra smidigt när man vill skicka ett extra tack till någon eller bara visa att man uppskattning. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Chokladbudet just nu. Tipsa oss om en Chokladbudet rabattkod här.

Butiker liknande Chokladbudet

Populära butiker i samma kategori som Chokladbudet. Se alla butiker inom kategorin presenter.

Info om Chokladbudet rabatter

Chokladbudet Screenshot Screenshot från chokladbudet.se
Man har ett mycket stort utbud av choklad att välja bland på Chokladbudet.se. Man har delat in produkterna i större kategorier så som exklusiva askar, presentförpackningar, ekologisk choklad och olika små askar med choklad. Det finns även en kategori för alla hjärtans dag där det finns askar i olika kärleksteman. Tycker man att det är svårt att välja så har Chokladbudet valt ut sina favoriter vilket man kan se under fliken "våra favoriter". Har man en Chokladbudet rabattkod kan man därmed hitta något för de flesta till ett rabatterat pris. Chokladbudet erbjuder även olika företagslösningar. Detta kan vara löpande födelsedagsutskick till anställda eller att man prenumererar på choklad till det egna företaget.

Beställningar kan man med fördel göra direkt på Chokladbudet.se. När man har valt vilken choklad man vill ge bort läggs denna i varukorgen. Man får efter detta välja om man vill att asken ska slås in eller ej. Inslagning kostar 29kr för en enskild ask. Man kan även välja att lägga till olika produkter så som chokladros, biobiljett eller chokladte. Efter detta skriver man in sina uppgifter samt till vem budet ska skickas. Det är även här man skriver in sin Chokladbudet rabattkod. Man har även möjlighet att bifoga en hälsning till mottagaren med upp till 100 tecken. Paketet kan skickas som brev med posten eller med bud inom Stockholmsområdet.