Rabattkoder till Com Hem

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på comhem.se

Com Hem
En Com Hem rabattkod från Rabatterat.se ger dig billigare tillgång till det rika utbudet hos ett av Sverige äldsta och ledande företag inom TV, bredband och telefoni. I över tre decennier har Com Hem kommit att tillfredsställa behov hos miljontals svenska hem och företag. Bolaget grundades 1983 som en division av Televerket, föregångaren till Telia, som svar på den växande efterfrågan av TV-tjänster från Sveriges konsumenter. 1992 utvecklades divisionen till ett separat dotterbolag vid namn Svenska Kabel-TV, för att sedan 1999 döpas om till Com Hem. Samma år lanserade företaget höghastighetsbredband, och 2004 lanserades fast telefoni. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Com Hem just nu. Tipsa oss om en Com Hem rabattkod här.

Butiker liknande Com Hem

Populära butiker i samma kategori som Com Hem. Se alla butiker inom kategorin bredband.

Info om Com Hem rabatter

Com Hem Screenshot Screenshot från comhem.se
Med våra ComHem rabattkoder kan du till ett sänkt pris ta del av den mängd olika tjänster som företaget idag erbjuder inom dessa tre kategorier. Deras digital-TV erbjuder bild och ljud av högsta klass, ett brett utbud av såväl TV- som HDTV-kanaler, samt ytterst behändiga funktioner. Tre olika abonnemang finns att välja mellan, vardera innehållande mindre till större utbud kanaler, serier och program. Alla tre inkluderar streamingtjänsten Com Hem Play, som ger reklamfri tillgång till en mängd filmer, serier, dokumentärer och annat dylikt. Utbudet hos Com Hem Play kan nås när som helst var som helst, antingen via din TV, eller via datorn, surfplattan eller mobilen genom tjänstens app alternativt webbläsaren.

Därtill finns abonnemang för C More och Viasat också tillgängliga, vars respektive playutbud läggs till i Com Hem Play vid inköp. Med anordningen Com Hem Tv Hub kan du dessutom samla allt detta på en gemensam plattform, och smidigt navigera genom det via en röstfunktion. Vad gäller bredband ligger Com Hem i framkant med den senaste WiFi-tekniken, som gång på gång visat toppresultat i jämförelser från såväl Speedtest, Google som Netflix. Här finns fem olika varianter att välja mellan, som sträcker sig från 50 till 1200 Mbit/s. Från det tredje av dessa och uppåt ingår även tillvalen Trygg Surf och Com Hem Cloud. Trygg Surf består av säkerhetstjänster som bankskydd, skydd av personliga uppgifter, enhetsspårning, antivirus och föräldrakontroll. Com Hem Cloud ger smidig och obegränsad lagring av filer på ett gemensamt ställe som delas mellan enheter.

Utöver detta erbjuder Com Hem dessutom fiber, för ett bredband på upp till 1 Gbit/s för alla villaboende. Slutligen finns Com Hems utbud av telefoni, som likt TV är uppdelat i tre abonnemang av olika grader. I dessa förekommer högre till lägre samtalskostnader för fasta telefoner och mobiler, för en lägre till högre månadskostnad. Därtill kan även telefontillvalen nummerpresentation, röstbrevlåda samt billigare samtalskostnader till utlandet läggas till.

Bland Com Hems tjänster finns alltså en myriad alternativ att välja mellan. Vad dina behov än må vara inom TV, bredband och telefoni är du garanterad att hitta abonnemang och tillval som uppfyller dem. Stora som små kanal- och streamingutbud finns att behaga såväl den alldagliga TV-tittaren som den mest passionerade sträcktittaren. Låga som höga bredbandshastigheter tillgodoser såväl de enklaste behoven, såsom mejl och surf, som de mer krävande, såsom streaming, filöverföring och uppkoppling av flera enheter. Diverse abonnemang för telefoni finns för att passa såväl den mest begränsade som den mest frekventa telefonanvändaren. Med en Com Hem rabattkod blir allt detta tillgängligt till betydligt lägre priser.