Rabattkoder till Elodie Details

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på elodiedetails.com

Elodie Details
Med en Elodie Details rabattkod kan du handla designade produkter för barn. Märket har blivit mycket uppskattat för sitt fokus på form och funktion. Elodie Details har som mål att göra de vardagliga produkter som vi behöver under småbarnsåren estetiskt tilltalande. I utbudet hittar du bland annat haklappar, napphållare, filtar, åkpåsar, skötväskor och påslakanset. Mönster och färkombinationer återkommer i de olika varugrupperna. Med Elodie Details produkter är det därför lätt att till exempel ge barnvagnen en enhetlig look. Det här är inte endast ett märke för dig som älskar design, det är även ett märke för dig som har högt ställda miljökrav. Elodie Details garanterar att sortimentet är fritt från PVC och Bisphenol A och man har även uppnått en OEKO-TEX Standard 100 certifiering. Läs mer »
Fri frakt hos Elodie Details
Hos Elodie Details är frakten fri när du handlar för över 499 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Elodie Details

57

personer har besökt vår sida för Elodie Details denna vecka

2

personer har sparat pengar hos Elodie Details denna vecka

Butiker liknande Elodie Details

Populära butiker i samma kategori som Elodie Details. Se alla butiker inom kategorin barn.

Info om Elodie Details rabatter

Elodie Details Screenshot Screenshot från elodiedetails.com
Elodie Details grundades av företagets nuvarande VD och chefsdesigner Linda Sätterström år 2004. När hon själv blev förälder insåg hon att det fanns ett hål på marknaden för väldesignade vardagsprodukter anpassade för livet med en bebis. Linda Sätterström började framgångsrikt tillverka napphållare i moderna mönster- och färgkombinationer. Företaget döptes efter Linda Sätterströms dotter som heter just Elodie. Från starten som säljare av napphållare till kunder i Stockholmsområdet har Elodie Details gått till att saluföra drygt 200 produkter i 35 länder. Använder du dig av en Elodie Details rabattkod kan du alltså idag handla produkter som prisas världen över.

Elodie Details har sitt huvudkontor på Jakobsbergsgatan 16 i Stockholm. På samma adress har man även en butik som du som kund kan lämna eventuella returer till. Annars skickas returer med post. När du handlar med en rabattkod hos Elodie Details kan du antingen betala med betalkort eller faktura. Beställda varor skickas inom 48 timmar från det att ordern mottagits och kunden har 14 dagars ångerrätt från att ha mottagit sin försändelse. Varan måste vara oanvänd och returneras i sin originalförpackning. För en vara som uppfyller kraven på att vara oanvänd och icke-skadad betalar Elodie Details tillbaka det fulla beloppet samt fraktkostnaden.

Kontakta Elodie Details

AdressElodie Details AB
Jakobsbergsgatan 16
111 44 Stockholm
Telefon08 660 33 33
E-post[email protected]