Rabattkoder till Extra Optical

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på extraoptical.se

Extra Optical
Extra Optical är nätbutiken som ser till att du slipper lägga ut stora summor pengar för att få kvalitetsglasögon. Glasögon kan vara en obehagligt dyr utgift. Du riskerar att behöva betala flera tusen kronor om du vill ha ett par glasögon med både hög kvalitet och snygg design. På Extra Optical kan du istället göra en beställning på nätet och få dina glasögon hemlevererade till ett bättre pris. Tanken är att du ska kunna välja din vara i lugn och ro för att sedan enkelt klicka hem den till din brevlåda. På så sätt får du samma höga kvalitet som i fysiska affärer men till ett lägre pris. Ännu billigare blir det när du använder en Extra Optical rabattkod. Läs mer »
10% nykundsrabatt hos Extra Optical
Nya kunder hos Extra Optical får 10% rabatt på första beställningen med denna rabattkod
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Extra Optical
Hos Extra Optical får du fri frakt på alla beställningar, oavsett ordervärde, med denna rabattkod
Obekräftat slutdatum
Anmäl dig till nyhetsbrevet och få rabatt
Hos Extra Optical får du 10% rabatt när du anmäler dig till deras nyhetsbrev
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Extra Optical

25

personer har besökt vår sida för Extra Optical denna vecka

14

personer har sparat pengar hos Extra Optical denna vecka

Butiker liknande Extra Optical

Populära butiker i samma kategori som Extra Optical. Se alla butiker inom kategorin solglasögon.

Info om Extra Optical rabatter

Extra Optical Screenshot Screenshot från extraoptical.se
När du köper dina glasögon i en nätbutik som Extra Optical ska du förstås inte behöva kompromissa med dina kvalitetskrav. Som tur är finns där ett brett urval av glasögon i olika modeller för att du ska kunna hitta just din favorit. Extra Opticals hemsida är uppdelad efter dam-, herr- och barnglasögon för att du direkt ska få en översikt över sortimentet. Du kan också hitta underavdelningar som solglasögon med styrka liksom sportglasögon med styrka. När du använder en Extra Optical rabattkod i samband med ditt köp får du ett rabatterat slutpris.

Glasögon är ömtåligt gods som måste hanteras varsamt. Därför ställer Extra Optical höga krav på leveransen och ser till att paketera den noggrant. När du lägger en beställning hos Extra Optical får du din beställning mellan sex och tolv arbetsdagar efter att den har mottagits. Den skickas då direkt till din brevlåda såvida den inte är för stor för att rymmas. Då får du ett avi och kan hämta ut den på närmaste uttagsställe för så smidig leverans som möjligt. Om du fyller i en av våra rabattkod till Extra Optical i kassan så får du ditt köp till ännu lägre pris.

Kontakta Extra Optical

AdressExtra Optical
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
Telefon08-517 82 090
E-post[email protected]