Rabattkoder till Flygstolen

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på flygstolen.se

Flygstolen
På Flygstolens hemsida kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt boka flygstol, paketresa, hotell och hyrbil. Du kan få hjälp oavsett var i världen du vill åka då Flygstolen har ett stort urval hotell och flygbiljetter från fler än 700 flygbolag. Med en Flygstolen rabattkod kan din resa bli ännu billigare och du kan få mer pengar över att spendera på plats på din drömdestination. Läs mer »
Flygstolen kampanj
Alla flygbolagens aktuella kampanjer samlade på en sida hos Flygstolen
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Flygstolen

1

person har besökt vår sida för Flygstolen idag

0

personer har sparat pengar hos Flygstolen idag

Butiker liknande Flygstolen

Populära butiker i samma kategori som Flygstolen. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om Flygstolen rabatter

Flygstolen Screenshot Screenshot från flygstolen.se
Den svenska onlineresebyrån Flygstolen Nordic AB kan utöver flygbiljetter även erbjuda kunden ett brett utbud inom hotell och hyrbilar. Inför din bokning av flygresor har du som kund även möjlighet att utnyttja en Flygstolen rabattkod som innebär att du får ta del av spännande och värdefulla rabatter och erbjudanden. För dig som väljer att resa med Flygstolen finns obegränsade valmöjligheter och du kan själv planera och kombinera flyg och hotell efter dina och din familjs behov och önskemål.

Flygstolen Nordic AB som etablerades i Helsingborg 2004 av Linda Bjernstål, har många års erfarenhet och stor kunskap inom branschen och hade under 2014 en omsättning på 1,8 miljarder kronor och 34 anställda. Linda har en lång erfarenhet inom resebranschen och företagets vision är att erbjuda sina kunder valfrihet, trygghet och flexibilitet då de bokar sin resa. Man inriktar sig i huvudsak mot självständigt resande där flygstol och hotell bokas var för sig. De har en mycket kompetent och serviceinriktad kundtjänst som hjälper till med allt från bröllops- till affärsresor och jobbar kontinuerligt för att underlätta kundens resande. Använd din rabattkod till Flygstolen och boka drömresan till bästa pris redan idag!

Flygstolen finns även i Norge och Danmark under systervarumärket Tripmonster. Du som väljer att resa med Flygstolen ska se till att hålla ögonen öppna efter våra Flygstolen rabattkoder, så att du inte missar vilka rabatter och erbjudanden som gäller just nu. Eftersom Flygstolen både är IATA-certifierade, medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och har högsta kreditvärdighet AAA samt ställt statlig resegaranti kan du som kund känna dig trygg i att du och din familj alltid får ut det bästa och att ni reser säkert på alla sätt – ända från bokningen av resan och fram till hemkomsten. När du bokar dina flygresor ska du även komma ihåg att kolla in de rabattkoder som vi kan erbjuda till Flygstolen. Med dessa kan du få fina erbjudanden och rabatter kan ge dig möjlighet att resa ännu billigare och förmånligare.

Det kan finnas flera anledningar till att resa i grupp, kanske vill man genomföra en säljkonferens eller kickoff med jobbet på mer avslappnande breddgrader, åka på tjejresa eller fira en jämn födelsedag. Hos Flygstolen kan ni som vill resa i grupp boka prisvänliga gruppresor där ni får hjälp att skräddarsy er bokning precis som ni vill ha den – från offert till hemkomst. Med en rabattkod hos Flygstolen kan ni dessutom ta del av aktuella rabatter och erbjudanden som gör resan ännu roligare!