Rabattkoder till Foodora

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på foodora.se

Foodora
Vill du få din favoritmat levererad till dörren. Då är Foodora företaget för dig. Foodora har ett stort utbud av restauranger som erbjuder hemkörning. Företaget finns i flera länder. I Sverige finns företaget i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Nu finns en Foodora rabattkod redo att använda för dig. Ibland har man inte tid att äta ute men man är ändå sugen på varm mat. Då passar denna tjänst suveränt. Foodora finns även som app i din mobil. Den finns både för Android- och Applemobiler. Länken finns på Foodoras hemsida. Den är kostnadsfri och finns på 30 olika språk. Appen fungerar självklart lika bra på surfplatta. Enkelt och snabbt. Läs mer »
Foodora rabattkod
Med denna länk får du 80 kr rabatt på din första beställning från Foodora
rabatt via länk
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Foodora

22

personer har besökt vår sida för Foodora idag

5

personer har sparat pengar hos Foodora idag

Butiker liknande Foodora

Populära butiker i samma kategori som Foodora. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Foodora rabatter

Foodora Screenshot Screenshot från foodora.se
Foodora är ett onelineföretag som erbjuder hemleverans av mat. Foodora har sitt huvudkontor i Berlin och samarbetar idag med mer än 9.000 utvalda restauranger i 10 länder världen över. Företaget har utvecklats i rask takt sedan 2014.Det är enkelt att använda sig av Foodoras tjänster. Du letar helt enkelt reda på vilka restauranger som kör hem mat i närheten av dig. Därefter skriver du in din adress och väljer mat från menyer tillhörande de bästa restaurangerna. Utbuden är många. Du betalar enkelt och tryggt på nätet med noggrann säkerhet och väljer därefter om du vill hämta din mat själv, eller om du vill få den levererad. Maten levereras med cykelbud. Passa på att använda en Foodora rabattkod vid din beställning. Det är enkelt och okomplicerat att använda sig av Foodoras tjänster. Lunch ska inte kännas som ett stressigt moment, utan en stund som ska njutas. Ett bra tillfälle att slippa kalla matlådor.

Det är många restauranger som är knutna till Foodora i dagsläget men antalet ökar konstant. Det är en mix av välkända kedjor och nya spännande ställen. Enbart i Stockholm finns det nästan 200 olika restauranger att välja mellan. Exempel på några är Max Hamburgare, Freshi och Sabai Soong. Det är kanske nu du ska våga testa något nytt och bryta gamla lunchvanor. Ibland behöver man organisera en lunch med många deltagare, då passar detta perfekt. Du kan planera lunchen i god tid och beställa den upp till tre dygn innan. Men det fungerar också bra med direktleverans. Utan olika väntetider på mat får alla i sällskapet varm mat samtidigt. Dina möten eller sena jobbkvällar blir bättre med rätt matplanering. Med den rabattkod till Foodora som nu erbjuds, kan du enkelt njuta av god mat i en stressig vardag.

Kontakta Foodora

AdressFoodora AB Ringvägen 100 11860 Stockholm
E-post[email protected]