Rabattkoder till Fortum

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på fortum.se

Fortum
Fortum är ett internationellt energibolag, som har en väletablerad verksamhet i Sverige. De tillhandahåller sina kunder flera typer tjänster inom el och värme. Fortum bedriver även verksamhet inom avfallshantering och återvinning, både i Sverige och utomlands. Det som skiljer Fortum från många andra energibolag är att de inte bara tillhandahåller el till kunder, utan även producerar el själva. Fortum har gjort stora investeringar i sin vind- och solkraft, men producerar även vatten- och säker kärnkraft. En något ovanligare produktion som många inte känner till, är deras kraftvärmeproduktion av biomassa och avfall. Där kan hela 90 % av bränsleenergin användas, tillika som koldioxidutsläppen är exceptionellt låga. Fortums fokus ligger med andra ord på att i sin verksamhet minska koldioxidutsläppen och de har idag bland de lägsta utsläppen i Europa. Ren energi och hållbara lösningar är deras honnörsord. I praktiken innebär det att du faktiskt bidrar till en mer hållbar framtid om du väljer att teckna ett avtal med Fortum. Vill du ha el som är hundra procent fossilfri är Fortum definitivt ett alternativ att titta närmare på. Du kan teckna avtal på deras hemsida och har du rätt Fortum rabattkodstrong> kan du få ett riktigt förmånligt pris. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Fortum just nu. Tipsa oss om en Fortum rabattkod här.

Info om Fortum rabatter

Fortum Screenshot Screenshot från fortum.se
När du väljer ett avtal med Fortum har du flera alternativ att välja mellan. Det gör att du kan teckna ett elavtal som motsvarar precis dina behov. Avtalen är en del av Fortums basutbud och kan ofta kombineras med en Fortum rabattkod om en sådan finns till hands. Om du vill ha kostnadseffektiv el och inte bryr dig om att elpriset varierar under årstiderna, ska du välja ett rörligt elpris. Även om elpriserna stiger under de kalla vintermånaderna, har det historiskt sett visat sig att rörliga priser oftast ger ett lägre elpris i längden. Ett sådant avtal passar dock inte alla och den som vill ha större kontinuitet med den trygghet det innebär, kan välja ett elavtal med fast pris. Då betalar du samma summa hela avtalsperioden. Du vet därmed alltid exakt vad du kommer att betala per månad. Men du kan också välja den gyllene medelvägen! Det innebär att du tecknar ett så kallat vintersäkrat abonnemang, där du har ett rörligt avtal halva året och under de kalla månaderna betalar ett fast pris. På det viset kan du försäkra dig om att inte elkostnaderna sticker iväg, särskilt om du bor i villa eller eluppvärmd lägenhet. Vilket avtal du än väljer får du fossilfri el. Vill du ha hjälp med att avsluta ditt tidigare elavtal hos en konkurrent när du tecknar ett nytt, kan du ge Fortum fullmakt så ordnar de med en smidig övergång.

För dig som redan är kund, har de också flera tilläggstjänster du kan ha nytta av. De har bland annat ett trygghetspaket som är en slags extra försäkring om du skulle bli sjuk eller arbetslös. Skulle elpriset sjunka på marknaden, har du alltid rätt att byta avtal till ett förmånligare. Har du elbil? Då kan du enkelt ladda bilen med Fortums egna laddare genom att bli kund hos dem. Men en app eller speciell laddningsbricka styr du över laddstationen du valt och kan snabbt och smidigt ladda upp elbilen. I appen har du full kontroll över kostnaderna samt förbrukningen och där hittar du även närmaste laddstation. Elbilstjänsten kan du ansluta till genom att registrera dig på deras hemsida. I din profil kan du också se hushållets totala elförbrukning, fakturor och vilka abonnemang du har. Om du ska flytta, kan du även flytta ditt abonnemang till din nya adress från din inloggning på hemsidan. Skulle det kännas osäkert att göra det och du hellre vill prata med kundtjänst om flytten, har de ett särskilt flyttanummer du kan ringa för att få hjälp. Flyttar du abonnemanget och har en rabattkod till Fortum kan du ofta använda den för att få ner kostnaden på flytten av avtalet.