Rabattkoder till Gallerix

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på gallerix.se

Gallerix
Gallerix har en enkel affärsidé – de vill göra dina väggar personliga! Utgångspunkten är att varje människa är unik, inklusive du som läser det här. Du har med största sannolikhet en massa olika idéer som kan göra ditt hem lite personligare och lite vackrare. Gallerix hjälper dig att skapa ett hem som visar vem just du är. Det gör de framför allt med hjälp av foton, konst, posters, vackra ramar och andra interiör-produkter. Använd din Gallerix rabattkod för att köpa just de saker som passar in i din vision om det perfekta hemmet. De är ett företag som brinner för att förverkliga dina idéer. Med en grundmurad tro på att alla människor är kreativa och att vi om vi jobbar mot en gemensamt mål kan förädla idéer som ger både ett avtryck och ett intryck. Hemligheten bakom är ett gediget hantverkskunnande kombinerat med en känsla för färg och form, en bergfast tro på att även små detaljer gör stor skillnad samt ett brett sortiment av produkter som drar till att ditt hem får personlig karaktär. Läs mer »
Fri frakt från Gallerix.se
Handla du för över 499 kr från Gallerix så blir frakten gratis
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Gallerix

161

personer har besökt vår sida för Gallerix denna vecka

35

personer har sparat pengar hos Gallerix denna vecka

Butiker liknande Gallerix

Populära butiker i samma kategori som Gallerix. Se alla butiker inom kategorin affischer.

Info om Gallerix rabatter

Gallerix Screenshot Screenshot från gallerix.se
Gallerix grundades i Uppsala år 1974. Från början byggde företaget på franchising-modellen, där varje butik ägdes av en enskild person på samma sätt som exempelvis ICA-butiker eller McDonalds-restautanger drivs. Idag är Gallerix privatägt och drivs som en detaljhandelskedja med webshop och 17 stycken fysiska butiker runt om i landet. Detta efter att företaget bestämt sig för att koncentrera sina krafter på färre butiker, för att kunna ge en bättre och mer personlig service. Som mest har Gallerix tidigare haft 93 butiker i Sverige.

Detta får du när du handlar hos Gallerix

  • Samtliga Gallerix butiker har egen ramverkstad för inramning av oljemålningar, litografier, posters, fotografier och minnessaker. De kan i princip rama in vad som helst.
  • De använder endast certifierat material enligt ISO 9706, något som krävs för att leva upp till de senaste kraven på ålderbeständig inramning.
  • De samarbetar sedan 2008 även med Canon då alla butiker idag även kan skriva ut och leverera storbildstryck på fotopapper, posterpapper och canvasduk direkt i butik.
  • De trycker posters på matt och blankt papper.
  • Deras fotokonst kan du beställa på en rad olika material: papper, canvas, akrylglas och aluminium.
  • De kan göra fototavlor från din egen bild på papper, canvas, akrylglas och aluminium.
  • Deras träramar är av högsta kvalitet, tillverkade i Sverige med äkta glas. Gallerix aluminiumramar levereras av Nielsen och tillverkas i Tyskland.
  • Använd en rabattkod till Gallerix från oss så får du mer för pengarna när du ska smycka dina vägger hemma eller på kontoret.

Kontakta Gallerix

AdressGallerix AB
Märstagatan 8
753 23 Uppsala
Telefon018-18 68 28
E-post[email protected]