Rabattkoder till Garden Girl

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på gardengirl.se

Garden Girl
Garden Girl är trädgårdsbutiken med trädgårdskläder och trädgårdsprodukter speciellt anpassade för kvinnor. Det hela började 2007 då Petra Maison saknade trädgårdsarbetskläder som var utformade för kvinnor. Eftersom hon hade intresse för både trädgårdsarbete och kläddesign blev det naturligt att hon startade Garden Girl. Hon designade praktiska trädgårdsbyxor och fortsatte sedan med mera kläder och tillbehör till trädgården. Utnyttja Garden Girl rabattkod och köp det du behöver till ditt trädgårdsarbete till bra priser. Läs mer »
Få fri frakt från Garden Girl
När du handlar hos Garden Girl får du fri frakt på alla beställningar
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Garden Girl

2

personer har besökt vår sida för Garden Girl idag

0

personer har sparat pengar hos Garden Girl idag

Butiker liknande Garden Girl

Populära butiker i samma kategori som Garden Girl. Se alla butiker inom kategorin trädgård.

Info om Garden Girl rabatter

Garden Girl Screenshot Screenshot från gardengirl.se
Ta en titt i Garden Girls utbud. Här finns till exempel trädgårdsbyxor, både hängselbyxor och midjebyxor. De är speciellt utformade för att passa kvinnor och har stretchkil i sidan och många praktiska fickor, bland annat för trädgårdsverktyg, handskar och mobiltelefon. På framsidan sitter fack där du lätt kan lägga in mjuka knäskydd som är sköna när du står på knä och rensar ogräs. Vill du hellre ha trädgårdskjol så finns det också, eller kanske ett trädgårdsförkläde eller en trädgårdsväst, även dessa med funktionella fickor. På huvudet passar en vacker och skyddande hatt eller keps, och till händerna handskar, både allroundhandskar och renshandskar, och på fötterna klassiska gummistövlar eller ergonomiska skor. Många av plaggen finns i det vackra blommönstret Chelsea. Fleecejackor, regnponchos och lång- och kortärmade tröjor är annat du kan beställa och använda dig av en rabattkod till Garden Girl. I klädsortimentet finns dessutom arbetskläder för kvinnor som jobbar i krävande miljöer, bland annat jackor och byxor i varselgul färg.

I avdelningen för trädgårdstillbehör kan du köpa trädgårdsredskap. Sekatör, trädgårdssax, renspik, spade, jordskopa, plattraka och hopfällbar såg är alla anpassade till kvinnors händer med lite mindre och lättare handtag och kortare skaft. Verktygen kan du ha i ett det praktiska verktygsbältet när du jobbar i trädgården och sedan förvara dem i en rymlig och praktisk trädgårdsväska med många fack. Andra fina och nyttiga saker med trädgårdsanknytning är fleecepläd, paraply, scarf, handrengöringsskrubb och handsalva.

Leta upp en Garden Girl rabattkod, beställ enkelt på nätet och upptäck Garden Girls snygga och praktiska trädgårdsprodukter!