Rabattkoder till GI-Boxen

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på giboxen.se

GI-Boxen
Vill du äta nyttigt och hälsosamt är GI-mat ett bra val. Anlitar du GI-Boxen är det enkelt att följa GI-dieten, då de levererar kompletta GI-måltider hem till dörren. Använd din GI-Boxen rabattkod så blir det billigt att prova på deras service. Läs mer »
GI-Boxen erbjudande
Smalmat direkt till dörren med GI-Boxen. För 1295 kr får du två veckors lunch och middag, coaching, receptförslag till övriga mål. Fri hemleverans!
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till GI-Boxen

136

personer har besökt vår sida för GI-Boxen denna vecka

16

personer har sparat pengar hos GI-Boxen denna vecka

Butiker liknande GI-Boxen

Populära butiker i samma kategori som GI-Boxen. Se alla butiker inom kategorin hälsa.

Info om GI-Boxen rabatter

GI står för glykemiskt index och är ett mått på hur blodsockerhalten påverkas av kolhydraterna i maten. Ett högt GI betyder att kolhydraterna snabbt bryts ner i tarmarna. Då stiger blodsockerhalten snabbt, vilket kräver mycket insulin, och du blir snart hungrig igen. Ett lågt GI betyder att kolhydraterna bryts ner långsamt, blodsockerhalten stiger långsamt, mindre insulin krävs och du blir mätt längre. En jämn blodsockernivå utan stora svängningar innebär många fördelar för kroppen: du får mindre sötsug och längre mättnadskänsla och du går lättare ner i vikt.

GI-Boxen vill hjälpa folk att äta nyttigt och med deras färdiglagade rätter kan du vara säker på att få mat med lågt GI-värde. GI-Boxens koncept är att leverera måltiderna direkt till hemmet. Man får en leverans varannan vecka med 20 frysta rätter i praktiska portionsförpackningar som värms i mikron eller ugnen. Det räcker alltså till lunch och middag alla vardagar i två veckor. Man får också receptförslag på frukost och mellanmål och på läckra GI-måltider till helgen, så man kan följa GI-dieten alla dagar. Med en GI-Boxen rabattkod blir det ännu mer lockande att testa detta upplägg. Vill du äta GI-mat på jobbet har GI-Boxen en service för detta också. GI-Boxen står för en frysbox på arbetsplatsen och fyller den med matlådor varje vecka, ett praktiskt, enkelt, nyttigt och prisvärt lunchalternativ för hela personalen.

GI-Boxens grundare är kostrådgivaren Ola Lauritzen och det är han som tagit fram recepten. Maträtterna är smakrika och nyttiga och har en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater. Att de levereras direkt hem underlättar mycket för den som har fullt upp med vardagsbestyren. Leta upp en rabattkod till GI-Boxen här hos oss, beställ deras matlådor och börja satsningen på ett sundare liv!