Rabattkoder till NordVPN

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på nordvpn.com

NordVPN
NordVPN lanserades år 2008 och har sedan dess blivit allt mer populära när det gäller en säker och trygg VPN. Att skaffa sig ett VPN kan vara lösningen för många både för företag och som privatpersoner. Detta eftersom det ger tillgången till nätverk som annars inte skulle komma åt i normala fall. NordVPN ser till att via en fjärrserver som dirigerar om uppkopplingen till internet. På så sätt kommer man få en säkrare landningsplattform under tiden andra webbplatser besöks. För företagare kan ett VPN har stor betydelse då anställda får möjligheten att ha tillgång till företagets nätverken när de är på resande fot eller arbetar hemifrån. NordVPN:s tjänster är mer för det privata bruket. Känns det som en bra lösning, så använd en NordVPN rabattkod för att få en billigare VPN-tjänst. Läs mer »
70% rabatt + 1 månad på köpet hos NordVPN
Få en extra månad på köpet utöver 70% rabatt när du skaffar en 3 års-plan hos NordVPN
Obekräftat slutdatum
Upp till 70% rabatt hos NordVPN
Nu får du upp till 70% rabatt när du skaffar NordVPN i minst ett år
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till NordVPN

50

personer har besökt vår sida för NordVPN idag

2

personer har sparat pengar hos NordVPN idag

Butiker liknande NordVPN

Populära butiker i samma kategori som NordVPN. Se alla butiker inom kategorin övrigt.

Info om NordVPN rabatter

NordVPN Screenshot Screenshot från nordvpn.com
Vanligtvis när man besöker en webbsajt online kopplas man upp via internetleverantören, som ser till att man hamnar där man vill. All sin internettrafik kommer gå genom sin internetleverantör och detta innebär att de kan se allt som händer på nätet. Används en VPN-tjänst kommer internettrafiken dirigeras om via en konfigurera unik fjärrserver. På så sätt döljer ett VPN användarens egna IP-adress och ser då till att kryptera all data som tas emot och skickas. Vill man vara mer anonym, använd våra NordVPN rabattkoder och få samtidigt ett billigare VPN.

Få en säkrare internetuppkoppling

Sitter man mycket på ett WiFi-nätverk som är offentligt, så som exempelvis på en flygplats, ett hotell eller café. Vanligtvis ägnas inte någon tanke på säkerheten när man kopplar upp sig på ett offentligt nätverk, men man vet inte vem som bevakar internettrafiken. Det går aldrig vara helt säker på att surfzonen är helt och hållet legitim. Speciellt i dagens samhälle då brottsligheten ökar inom cybervärlden.

Bank- och kreditkortsuppgifter, lösenord och annat personligt som skickas iväg varje gång man kopplar upp sig online. Därför kan en VPN-tjänst som NordVPN vara lösningen och används en rabattkod hos NordVPN får man tjänsten till ett billigare pris. I och med att ett VPN krypterar alla privata uppgifter kan ingen oseriös och obehörig använda sig av uppgifterna. Skulle en hacker mot förmodan snappa upp uppgifterna kommer de inte kunna koda av dem.

Skaffa en VPN-tjänst

Det finns många som testar VPN och samtidigt tror att tjänsten är en massa vetenskap och kan kännas krångligt. Visserligen kan det kännas förvirrande, men faktum är att de digitala säkerhetsverktyget är enkelt och smidigt utformat. Detta tack vara att VPN-leverantörer har appar som är både användarvänliga, men framför allt intuitiva. Hos NordVPN är det lätt att ansluta sig och görs på ett klick. Efter att registreringen för ett NordVPN-kontor är genomfört och deras app är nedladdad till sin enhet, krävs det bara:

  • Öppna NordVPN appen - Som är nedladdad på laptopen, Mac eller sin smartphone
  • Logga in - Använd samma inloggningsuppgift som vid registreringen av NordVPN- tjänsten
  • Anslut - Klicka på Quick Connect och en lämplig server kommer väljas som man kommer använda när det är dags att surfa runt på nätet.

Enklare kan det knappast bli och efter att man har anslutit kommer sin internetanslutning helt och hållet vara krypterad. Det går att välja ut vilken av servrarna man vill ha efter att tagit sig en titt på och utforskat listan/kartan av servrarna. Vilket innebär att kontrollen över sin VPN-upplevelse höjs ytterligare.

Sammanfattningsvis

Är man mycket på resande fot eller arbetar från olika platser, kan det det vara en bra idé att skaffa sig ett VPN för att vara helt säker på nätet. Dessutom är man anonym och skyddar känsliga uppgifter på ett effektivt sätt. NordVPN guidar gärna användare till en tryggare internetuppkoppling!

Kontakta NordVPN

AdressNordVPN
15th Floor Tower A, Torre de Las Americas
Punta Pacificana, Panama City
Republic of Panama
E-post[email protected]