Rabattkoder till Hotelspecials

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på hotelspecials.se

Hotelspecials
Ska du resa bort för att få lite omväxling i vardagen? Då kan du enkelt och säkert boka hotell på nätet på hotellbokningssidan HotelSpecials. Där hittar du fina och prisvärda erbjudanden på hotellboende och du får utmärkt service. Dessutom finns det möjlighet att använda HotelSpecials rabattkod när du bokar och därmed bo ännu billigare.

HotelSpecials har sitt säte i Göteborg och startades 2005 av Fredrik Jansson och Tobias Samuelsson. De ville erbjuda fritidsresenärer möjligheten att själv leta upp och boka de bästa och mest prisvärda hotellvistelserna. Viktigt var att bokningarna skulle vara enkla och säkra. Genom att knappa in dina sökkriterier ser du snabbt vilka hotellalternativ som passar just dig. Förutom Sverige finns hotell att boka även i Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Belgien.

HotelSpecials erbjuder boenden för alla, alltifrån lyxhotell, designhotell, slott och herrgårdar till budgethotell, pensionat, gästgiverier, vandrarhem och bed and breakfast. Inspireras av olika paket såsom spaweekend, romantisk weekend eller gourmetweekend. Du kan välja att bo lantligt, nära havet eller mitt i storstan, och det finns hotell för skidåkaren, bröllopsparet och barnfamiljen. HotelSpecials samarbetar med flera välkända hotellkedjor, till exempel Scandic Hotels, Best Western Hotels, First Hotels och Elite Hotels, men även med mindre och privatägda hotell. Så passa på att utnyttja en rabattkod hos HotelSpecials och boka en minnesvärd och skön hotellvistelse redan idag!
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Hotelspecials just nu. Tipsa oss om en Hotelspecials rabattkod här.

Butiker liknande Hotelspecials

Populära butiker i samma kategori som Hotelspecials. Se alla butiker inom kategorin hotell.