Rabattkoder till Interflora

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på interflora.se

Interflora
Interflora säljer blommor och förmedlar blombud på internet via sina anslutna blomsterbutiker över hela landet. Med någon av våra rabattkoder till Interflora kan du göra någon när och kär glad till en lite billigare peng. Att skicka blommor är som populärast runt högtider och det är även då det är som störst chans att hitta en Interflora rabattkod här. Läs mer »
5% medlemsrabatt hos Interflora
Bli medlem i Interfloras Flower Club och få 5% rabatt på alla dina köp
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Interflora

2

personer har besökt vår sida för Interflora idag

0

personer har sparat pengar hos Interflora idag

Butiker liknande Interflora

Populära butiker i samma kategori som Interflora. Se alla butiker inom kategorin blommor.

Info om Interflora rabatter

Interflora Screenshot Screenshot från interflora.se
Interflora AB är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och driver idag Interflora Blomsterförmedling och fackhandelskedjan Interflora Fresh. Totalt 800 blomsterbutiker runtom i Sverige är ombud för förmedlingstjänsten Blommogram. Interfloras blomsterförmedling är Sveriges äldsta och ledande blomsterförmedling. Sedan starten 1923 har Blommogram fört människor närmare varandra genom att förmedla blommor över hela världen. Genom webbutiken kan du skicka blommor och choklad till vem du vill och när du vill. Interflora är ett blomsterbud som specialiserat sig på att du ska kunna köpa dina blommor över nätet, utan att ens behöva lämna hemmet.

Med Interfloras blomsterbud är det smidigt och enkelt att köpa och skicka blommor eller choklad till sina nära och kära, oavsett om de bor i samma stad eller inte. Låt därför Interflora hjälpa dig att visa hur mycket du gillar dina nära och kära. På sajten kan du köpa den perfekta buketten till farmors 90-årsdag, till barnens student och konfirmation, till barnbarnens födelse, Alla hjärtans dag, Mors dag och Fars dag. En annan populär sida hos oss vid större högtider är inte helt oväntat den till Interflora konkurrende Euroflorist rabattkod där vi också har fina rabatter på blombud. Oavsett vilken anledning du har att fira kan du lita på att Interflora.se kan leverera. Interflora har stor erfarenhet av allt från bröllopsbuketter till begravningskransar och de har något för alla tillfällen, från påskliljor till Påsk, till röda rosor till Alla hjärtans dag.

Om du beställer blommor eller choklad i webbutiken före 13:00 måndag till fredag, eller 11:00 på lördagar garanterar Interflora dessutom att budet levereras redan samma dag. Låter choklad som en bättre idé än blommor kan du beställa enbart choklad med en Chokladbudet rabattkod. En av anledningarna till att det är så lätt och smidigt att handla på interflora.se, är att de verkligen älskar våra kunder, vilket visas bland annat deras generösa Interflora rabattkoder som finns ute under vissa perioder. Med en Interflora rabattkod från oss blir det både enklare och billigare att överraska bästa kompisen på hans eller hennes födelsedag.

På hemsidan hittar du även skötselråd, blomsterspråket, fakta om olika växter och olika organisationer som Interflora stödjer, inspiration till de mest fantastiska blomsterarrangemang, bordsdekorationer till festen och mycket, mycket mer. Med Interfloras enorma erfarenhet kan du lita på att de levererar blommor och choklad av högsta kvalitet och att de alltid kommer i tid. Det är det som gör att Interflora är ditt bästa val när du vill beställa blommor över nätet.

Kontakta Interflora

AdressInterflora AB
Box 808
161 24 Bromma
Telefon08-634 44 30
E-post[email protected]